Disclosure - Hărţuire sexuală (1994)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 151 | Romantice
19
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Disclosure - Hărţuire sexuală (1994)

Bob Garvin, fondator al unei companii de tehnologie, intenționează să se retragă atunci când compania sa, Digicom, fuzionează cu o companie mai mare. Managerul liniei de producție Tom Sanders se așteaptă să fie promovat pentru a conduce divizia de CD-ROM . În schimb, Meredith Johnson, o fostă iubită a lui Tom, este promovată în post. Meredith îl cheamă pe Tom în biroul ei pentru a discuta despre câteva operații, apoi se forțează sexual asupra lui. Inițial, el răspunde, apoi o respinge. Meredith, supărată, țipă o amenințare pentru că a respins-o.
A doua zi, Meredith a depus o plângere de hărțuire sexuală împotriva lui Tom la avocatul Philip Blackburn. Pentru a salva fuziunea dintr-un scandal, oficialii DigiCom cer ca Tom să accepte realocarea în altă locație. În caz contrar, își va pierde opțiunile pe acțiuni în noua companie. Cariera lui va fi distrusă și va rămâne fără loc de muncă dacă va lua locul, deoarece cealaltă locație este programată pentru vânzare după fuziune. Tom primește un e-mail anonim de la „Un prieten” care îl îndreaptă către avocata din Seattle, Catherine Alvarez, specializată în cazuri de hărțuire sexuală. Tom decide să dea în judecată DigiCom, susținând că Meredith l-a hărțuit. Medierea inițială merge prost pentru Tom, în timp ce un lacrimos Meredith îl învinovățește.
Garvin propune că, dacă Tom renunță la problemă, nu va trebui să se transfere, determinându-l pe Tom să suspecteze că acuzațiile lui Meredith sunt vulnerabile. Tom își amintește că a apelat greșit un număr pe telefonul său mobil în timpul întâlnirii cu Meredith, dar nu a închis telefonul. Acest lucru a lăsat din greșeală o înregistrare a incidentului pe mesageria vocală a unui coleg. Tom cântă înregistrarea la următoarea întâlnire și o discreditează pe Meredith. DigiCom este de acord cu o soluție care solicită ca Meredith să fie ușurată în liniște în urma fuziunii.
În timp ce Tom își sărbătorește victoria aparentă, el primește un alt e-mail de la „Un prieten” avertizând că totul nu este ceea ce pare. Tom îl ascultă pe Meredith spunându-i lui Philip că, deși încercarea de acuzare de hărțuire a eșuat, îl vor face pe Tom să pară incompetent la conferința de fuziune de dimineața următoare. Dacă problemele cu CD-ROM-urile sunt afișate ca provenind de la linia de producție, care este sub responsabilitatea lui Tom, el poate fi concediat pentru motive.
Tom încearcă să caute indicii în baza de date a companiei, dar privilegiile sale de acces au fost revocate. El își amintește că directorii companiei care fuzionează au o mașină demonstrativă de realitate virtuală care are acces la bazele de date ale companiei. Pe măsură ce intră în fișierele DigiCom, vede că Meredith le șterge. Tom primește un apel de la un coleg din Malaezia care este capabil să-i trimită prin fax copii ale notelor și videoclipurilor incriminatoare. Acestea arată că Meredith și șeful operațiunilor din Malaezia au fost de acord să schimbe specificațiile de producție pe care Tom le stabilise, fără știrea sa, pentru a câștiga favoarea guvernului malaezian. Schimbările de producție provocaseră problemele care afectau CD-ROM-urile care amenințau acum să distrugă cariera lui Tom.
Când Tom își prezintă prezentarea la conferință, Meredith aduce în discuție problemele de producție, dar acum este capabil să arate public dovezile care expun implicarea ei directă în cauzarea defectelor hardware-ului. Meredith îl acuză pe Tom că a depus un efort de răzbunare pe ea, iar Garvin care nu are altă opțiune o concediază. Garvin anunță ulterior că fuziunea a fost finalizată și apoi o numește pe Stephanie Kaplan pentru a conduce operațiunea din Seattle, decizie cu care Tom este mulțumit, mai ales când își evidențiază public contribuțiile și spune că se bazează pe el pentru a fi mâna dreaptă mergand inainte.
Ulterior, Tom îl întreabă pe fiul lui Stephanie, Spencer, dacă știe „Un prieten”. Spencer spune că este asistentul de cercetare al profesorului Arthur Friend de la Universitatea din Washington. Tom își dă seama că Spencer avea acces la computerul biroului lui Friend, permițându-i lui Stephanie (prin intermediul fiului ei) să-l fi avertizat anterior ca „Un prieten” atunci când avea probleme. Un Tom mulțumit își reia cu plăcere poziția de șef de producție.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Disclosure - Hărţuire sexuală (1994) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |