Veri duiosi - Tender Cousins (1980)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 422 | Erotice
20
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Veri duiosi - Tender Cousins (1980)

Povestea începe la 5 iulie 1939. Filmul se deschide cu o narațiune a lui Julien, care afirmă că va avea 15 ani și că este îndrăgostit de verișoara lui Julia și, de asemenea, că sora mai mică a lui Julia, Poune, este îndrăgostită de l. Sora lui, obsedată de sine, Claire este pe cale să se căsătorească pentru bani. Locuiește cu mama sa, care a primit pensionari din cauza dificultăților financiare: un profesor german care a fugit de naziști , fiica sa și o actriță care se stinge, Clementine.
Julien încearcă în mod constant să-i atragă atenția Juliei, în timp ce Poune încearcă să-i atragă atenția. Julien îi dă cadou Juliei un cuțit elvețian , deși ea nu manifestă interes pentru el. Mai târziu i-o dă lui Poune. Logodnicul lui Claire, Charles, se arată interesat de Julia. Profesorul își continuă experimentele pentru a captura un suflet , în timp ce fiica sa îl încurajează pe Julien să o urmărească pe Julia. Julia scrie despre interesul ei pentru Charles în jurnalul ei și vorbește despre mila ei pentru Julien, care speră că va găsi o femeie. Ulterior, Julien se confruntă cu Julia și protestează împotriva prieteniei ei cu Charles, fără niciun rezultat.
Charles o ia pe Julia la mașină, dar ea îi respinge propunerile sexuale. Claire îl întreabă pe Charles despre relația lui cu Julia; Charles pledează pentru ignoranță. Când Julien îl face pe Charles eliberând frâna din mașină, astfel încât aceasta să se rostogolească pe un deal și să fie avariată, el este închis în camera lui. Acolo, Mathilde, una dintre servitoarele , încearcă să-l seducă pe Julien, dar mama lui Julien o prinde goală în patul lui. Mathilde este trimisă și este înlocuită de Madeleine. Charles o urmărește imediat pe Madeleine, iar Poune și Julien îi scriu un bilet Julia pentru a o duce în hambar în momentul în care Charles a aranjat să o întâlnească pe Madeleine. Julia îl surprinde pe Charles făcând sex cu Madeleine și este furioasă pe el. Clementine o consolează pe Julia.
A doua zi este petrecerea de 16 ani a Juliei. Petrecăreții pleacă devreme însă, după ce se descoperă că Germania a declarat război. Charles, servitorii bărbați și tatăl lui Julien părăsesc casa pentru a merge la război. Absența bărbaților creează un plus de muncă pentru Julien, profesor și femei. Julien, concentrat pe muncă, își pierde interesul pentru Julia. Clementine este informată că va trebui să plece săptămâna următoare, deoarece camera ei a fost închiriată. Epuizat de munca din ziua precedentă, Julien adoarme în fân și este trezit de Justine, una dintre servitoarele. Justine îi cere lui Julien să o dezbrace și apoi face sex cu el.
A doua zi femeile pregătesc micul dejun pentru Julien. Justine încearcă să i-o ducă, dar una dintre celelalte servitoare, Angèle, insistă că este rândul ei. Julien este văzut în continuare sărutând-o pe Angèle goală. El o constrânge să facă sex oral cu el. Julia intră și îl plesnește pe Julien în față când îi găsește; Julien răspunde că nu este treaba ei. Mai târziu, Poune îi dă înapoi lui Julien cuțitul elvețian, spunându-i că nu mai sunt prieteni.
Julia îi spune Clementinei că a decis să plece cu ea. Clementine încearcă să o convingă să renunțe la asta. Julien se apropie de Julia. Cei doi se ceartă; Julien îi spune Juliei că îi este rușine că obișnuia să o iubească. Cei doi se luptă, apoi se luptă la pământ înainte de a încetini și în cele din urmă să se sărute. În scena finală, Julien și Julia zac goi împreună în fân. Julia întreabă dacă îi va da din nou cuțitul elvețian. Cu o voce îngâmfată, Julien răspunde „Da, sigur, iubito, sigur” în timp ce își pune hainele la loc. Julia răspunde: „Nu-mi vorbi așa”. Julien răspunde pe același ton „OK, iubito”. Julia îl plesnește în față, iar ecranul îngheață expresia șocată a lui Julien.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Veri duiosi - Tender Cousins (1980) la o calitate bună

avatar