Tentația seducției - Cruel Intentions (1999)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 85 | Romantice
06
Noi
BluRay 720p

Titlu Filmului Tentația seducției - Cruel Intentions (1999)

Sarah Michelle Gellar interpretează un personaj inspirat de către marchiza de Merteuil din romanul Les dangereux liaisons, pe Kathryn Merteuil, care reprezintă pentru toată lumea eleva și fiica model. Ryan Phillippe îl interpretează pe Sebastian Valmont (în carte vicontele de Valmont), singura persoană care cunoaște puterea de manipulare și cinismul care se ascund sub înfățișarea perfectă a lui Kathryn. Acțiunea debutează odată cu planul lui Kathryn de a o deprava pe Cecile Caldwell (în carte Cecile de Volanges), ca un act de răzbunare împotriva fostului ei iubit, care a părăsit-o din cauza acesteia. Kathryn intenționează să îl implice pe Sebastian în intrigă, dar acesta o refuză, fiind mai interesat de seducerea Annettei Hargrove (în carte doamna de Tourvel; interpretată de Reese Witherspoon), fiica noului director de la școală, care a scris un manifest intitulat „De ce vreau să aștept”, în care își expune crezul de a rămâne virgină până la căsătorie. Kathryn îl provoacă pe Sebastian la un pariu: dacă el nu va reuși să o dezvirgineze pe Annette, atunci Kathryn se va alege cu mașina lui, un Jaguar vechi din 1956, iar dacă el va reuși, atunci Kathryn îi va deveni amantă.
În timp ce Sebastian plănuiește apropierea de Annette, Kathryn o încurajează pe Cecile să dezvolte o relație cu profesorul ei de muzică, sperând în taină că acesta va încerca să o seducă. Sebastian eșuează în a se apropia de Annette, aflând ulterior că mama Cecilei (în carte doamna de Volanges) i-a scris Annettei, cerându-i să se ferească de el, ceea ce îl determină să i se alăture lui Kathryn în intriga țesută în jurul lui Cecile. Kathryn îi dezvăluie doamnei Caldwell relația dintre Cecile și Ronald, pentru a facilita o apropiere între Sebastian și Cecile. Planul ei reușește și Cecile devine amanta lui Sebastian.
Între timp, acesta începe, încetul cu încetul, să se îndrăgostească de Annette, deși face tot posibilul să își țină în frâu iubirea. Ea îi împărtășește sentimentele, însă ține totuși în continuare garda sus. La un moment dat Annette decide să îi cedeze, însă el o refuză, măcinat de vinovăție. Ulterior, el își mărturisește dragostea față de ea, și cei doi devin iubiți. Kathryn decide să onoreze pariul, dar Sebastian o respinge, drept pentru care ea hotărăște să se răzbune și își manipulează fratele vitreg, convingându-l să o părăsească pe Annette.
După ce își realizează greșeala, Sebastian îi trimite Annettei jurnalul său, în care a ținut evidența tuturor cuceririlor sale, și în care o zugrăvește pe Kathryn în adevărata ei înfățișare, împreună cu o scrisoare în care o imploră să îl ierte. Între timp, pentru a-și desăvârși răzbunarea, Kathryn îi dezvăluie lui Ronald legătura dintre Cecile și Sebastian. Furios, acesta pleacă să îl caute pe Sebastian; între cei doi are loc o luptă, și Sebastian moare salvând-o pe Annette, care intervenise între ei și fusese aruncată în fața unei mașini.
Filmul se încheie cu demascarea lui Kathryn în fața întregii școli, demascare realizată de Annette și Cecile, care multiplică jurnalul lui Sebastian și îl distribuie în toată școala. În scena finală, personajul lui Annette apare în mașina lui Sebastian, în trafic, cu jurnalul lui alături, punându-și ochelarii lui la ochii, cu un zâmbet satisfăcut pe figură, și cu mâna dreaptă așezată pe spațiul dintre scaune, ca și cum ar ține mâna altcuiva.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Tentația seducției - Cruel Intentions (1999) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |