Piscina - Swimming Pool (2003)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 111 | Dragoste
31
Oct
WEBRip 720p

Titlu Filmului Piscina - Swimming Pool (2003)

Sarah Morton, o autoare engleză de mistere, care a scris o serie de romane polițiste de succes, se confruntă cu un blocaj de scriitor care îi împiedică următoarea carte. Editorul lui Sarah, John Bosload, îi oferă casa lui de la țară de lângă Lacoste, Franța, pentru puțină odihnă și relaxare. Sarah acceptă oferta, sugerând că speră ca și John să vină să-l viziteze. După ce s-a simțit confortabil cu conducerea casei spațioase și pline de soare și l-a întâlnit cu îngrijitorul Marcel, liniștea lui Sarah este perturbată de o tânără care pretinde că este fiica editorului, Julie. Ea apare târziu într-o noapte explicând că își ia ea însăși concediu de la serviciu. În cele din urmă, îi spune lui Sarah că mama ei a fost amanta lui Bosload, dar că el nu și-ar părăsi familia.
Viața sexuală a lui Julie constă în aventuri de o noapte cu diverși bărbați oafish, iar între cele două femei se dezvoltă o competiție de personalități. La început, Sarah o consideră pe Julie ca pe o distragere a atenției de la scrisul ei. Ea folosește dopuri pentru urechi pentru a-i permite să doarmă în timpul aventurilor zgomotoase pe timp de noapte ale lui Julie, deși are totuși o fascinație voyeuristă pentru ele. Mai târziu, ea abandonează dopurile pentru urechi în timpul uneia dintre întâlnirile lui Julie, începând să invidieze stilul de viață al lui Julie. Sarah se furișează în camera lui Julie și îi fură jurnalul, folosindu-l în noul roman la care lucrează. Concurența iese în prim-plan atunci când este implicat un chelner local, Franck. Julie îl vrea, dar se pare că o preferă pe Sarah mai matură, după ce a început o relație cu ea în timpul prânzurilor ei frecvente la bistro.
O tragedie neașteptată are loc după o noapte de flirt între cei trei. După ce înot împreună în piscină, Franck refuză să-i permită Juliei să continue să facă sex oral cu el, odată ce Sarah, care îi urmărește de la balcon, aruncă o piatră în apă. Franck se simte speriat și îi spune lui Julie că pleacă. A doua zi, Franck este dispărut. În timp ce investighează dispariția lui Franck, Sarah află că mama lui Julie a murit cu ani mai devreme, deși Julie a vorbit despre mama ei ca și cum ar fi în viață. Se întoarce la vilă, unde o Julie confuză crede că Sarah este mama ei și are o cădere. Julie își revine în cele din urmă și mărturisește că Franck este mort pentru că l-a lovit în mod repetat peste cap cu o piatră în timp ce el încerca să o lase la piscină. Trupul lui se află într-unul din magazii.
Când Marcel devine suspicios de movila de pământ proaspăt în care Sarah și Julie au îngropat trupul lui Franck, Sarah îl seduce pe grădinarul în vârstă pentru a-i distrage atenția. Julie pleacă, mulțumindu-i lui Sarah pentru ajutor și lăsându-i manuscrisul unui roman nepublicat scris de regretata ei mamă, despre care ea pretindea anterior că John și-a făcut-o pe mama să ardă. Sarah folosește manuscrisul mamei în romanul ei în curs.
Sarah se întoarce în Anglia și îl vizitează pe John la editura lui cu noul ei roman. Fiica lui, Julia, apare și ea exact în momentul în care Sarah pleacă, dar se dezvăluie a fi o persoană complet diferită de fata Julie căreia spectatorului i-a fost prezentată fiica lui John.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Piscina - Swimming Pool (2003) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |