Lizzie (2018)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 59 | Dragoste
30
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Lizzie (2018)

În 1892, Fall River, Massachusetts , Lizzie Borden, în vârstă de 32 de ani, locuiește cu tatăl ei dominator, Andrew; mama vitregă, Abby, și sora mai mare, Emma. În timp ce familia Borden sunt membri proeminenți ai comunității, viața de zi cu zi a lui Lizzie este sub controlul strict al tatălui ei. Într-o zi, o imigrantă irlandeză , Bridget „Maggie” Sullivan, se mută la reședința Borden pentru a lucra ca servitoare. În acea noapte, Lizzie participă la o operă și are o criză în timpul spectacolului. După ce își revine, ea și Bridget formează rapid o legătură strânsă, în timp ce Lizzie încearcă să îi ofere analfabetei Bridget o educație formală.
În mai multe rânduri, gospodăria este perturbată de intruși și amenințări scrise, despre care Lizzie crede că sunt legate de recenta achiziție de teren de către tatăl ei. Lizzie aude o discuție între tatăl ei și unchiul ei John, polițistul orașului și fratele mamei decedate a lui Lizzie și a Emmei, în timpul căreia Andrew spune că averea lui va fi dăruită lui Abby și nu fiicelor sale. A doua zi dimineață, Lizzie atacă sicriul de bijuterii al lui Abby și își scoate conținutul la un agent de amanet local.. Înfuriat de jaf, Andrew ucide porumbeii de companie ai lui Lizzie, pe care îi pune pe Bridget să îi pregătească pentru cină. Într-o dimineață, Bridget este tulburată după ce a primit o scrisoare din Irlanda prin care dezvăluie moartea mamei sale. Târziu în acea noapte, Lizzie îl aude pe tatăl ei agresându-l sexual pe Bridget în camerele servitorilor de la mansardă. Lizzie sparge o oglindă de mână în dormitorul ei și stropește paharul la ușa lui Bridget, făcându-l pe Andrew să-și taie picioarele când pleacă.
Legătura dintre Lizzie și Bridget devine din ce în ce mai strânsă, iar Bridget fiind capabilă să scrie, cei doi își lasă scrisori unul altuia prin casă. Relația lor devine în cele din urmă romantică.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Lizzie (2018) la o calitate bună

avatar