LelleBelle - Belle (2010)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 955 | Romantice
24
Iul
BluRay 720pDescriere Film:

Belle, în vârstă de 19 ani, practică cântatul la vioară cu sârguință, dar nu poate să-și transmită muzica cu un ton sensibil. Viața ei se schimbă atunci când descoperă că dorința sexuală stimulează pasiunea în muzica ei.Sexul este bun. Este vorba despre mesajul pe care Belle (Anna Raadsveld) îl primește în viața ei de tânăr adult acasă, dar nu este chiar convinsă. Se sărută incomod cu prietenul ei Hendrik (Joost Bolt), care spune în termeni incerti că i-ar plăcea un „cadou” înapoi când îi va oferi un, pentru un cunoscător de muzică clasică precum Belle, un CD clasic fără valoare.

Regizor: Mischa Kamp
Scenariu: Jacqueline Epskamp, Tamara Monzon

Disobedience - Nesupunere (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 787 | Romantice
27
Iun
BluRay 720pDescriere Film:

Fotograful din New York Ronit Krushka zboară la Londra după ce a aflat despre moartea tatălui ei înstrăinat. Ronit se întoarce în aceeași comunitate evreiască ortodoxă care a evitat-o ​​cu zeci de ani mai devreme pentru atracția din copilărie către Esti, o prietenă. Reuniunea lor fortuită și fericită reaprinde curând pasiunea lor arzătoare, în timp ce cele două femei explorează granițele credinței și sexualității.

Regizor: Sebastián Lelio
Scenariu: Sebastián Lelio, Rebecca Lenkiewicz

Lumea care urmează - The World to Come (2020)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1253 | Romantice
27
Iun
WEBRip 720pDescriere Film: În 1856, în regiunea Schoharie , Abigail și Dyer duc o viață izolată în țară, lucrând ca fermieri. Amândoi sunt distruși de pierderea recentă a tinerei lor fiice Nellie.
Un nou cuplu fără copii se mută lângă ei. Abigail este imediat fascinat de Tallie, soția, iar cele două femei formează o prietenie rapidă și profundă. Abigail îi mărturisește lui Tallie că căsătoria ei cu Dyer se bazează pe caracter practic, nu pe romantism, în timp ce Tallie dezvăluie că soțul ei Finney poate fi certător și controlant.
De ziua lui Abigail, Tallie îi cumpără un atlas la care tânjise mult. Când Tallie se întoarce acasă de la vizita de ziua ei, este prinsă de o furtună care aproape o ucide. Soțul ei o duce să se recupereze, iar când se întoarce este primăvară și Tallie își reia vizitele la Abigail.
Regizor: Mona Fastvold
Scenariu: Ron Hansen , Jim Shepard

Les Égarés - Strayed (2003)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 184 | Romantice
27
Iun
BluRay 720pDescriere Film: În iunie 1940, în timp ce trupele germane înaintează spre Paris, Odile, o văduvă atrăgătoare la 30 de ani, se alătură exodului din oraș împreună cu cei doi copii ai săi: Philippe de 13 ani și Cathy de 7 ani. La fel ca mulți alții, se îndreaptă spre sud într-un lung șir de refugiați care evadează din Paris cu orice mijloc de transport posibil.
Regizor: André Téchiné
Scenariu: Gilles Perrault,Gilles Taurand,André Téchiné

Pasiune - Passion (2012)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 502 | Romantice
27
Iun
BluRay 720pDescriere Film: Christine, un director american de publicitate care lucrează în Germania, lucrează cu protejata ei Isabelle la o campanie publicitară pentru un nou smartphone . Isabelle, care are o aventură în secret cu iubitul lui Christine, Dirk, vine cu o idee de marketing bine primită. Când Christine o revendică, Isabelle este dezamăgită, dar se împacă cu șeful ei, când Christine împărtășește povestea despre cum a murit sora ei geamănă. La îndemnul asistentului său loial Dani, Isabelle încarcă o versiune auto-făcută a reclamei sale pe web, unde devine virală. Furiosă de atenția pe care a primit-o Isabelle, Christine jură răzbunare, provocând-o cu o casetă sexualăpe care Isabelle le făcuse cu Dirk.
Regizor: Brian De Palma
Scenariu: Brian De Palma, Natalie Carter

Jason's Lyric - Prietenii periculoase (1994)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 506 | Romantice
09
Iun
WEBRip 1080pDescriere Film: Jason ( Allen Payne ) este un tânăr responsabil, care are un loc de muncă într-un atelier de reparații de televiziune și locuiește acasă cu mama sa harnică ( Suzzanne Douglas ). Joshua ( Bokeem Woodbine ) este fratele mai mic, care tocmai este eliberat din închisoare. Traumatizat anterior de tatăl său, Joshua este un ex-con volatil, deranjat, care este în mod evident destinat unui scop violent. Joshua se ocupă de droguri pentru bani pe termen scurt și se alătură unui echipaj care planifică un jaf bancar.
Când Lyric ( Jada Pinkett ) intră în magazin pentru a cumpăra un televizor, Jason își întâlnește potrivirea perfectă. Are vise de evadare și îl inspiră pe Jason să facă lucruri romantice, cum ar fi să împrumute un autobuz urban care să o ia la o întâlnire. Relația lor crește continuu și înflorește în iubire. Înălțimea vine când Jason și Lyric fac o plimbare romantică într-o barcă cu vâsle, apoi fac dragoste în pădure.
Regizor: Doug McHenry
Scenariu: Bobby Smith Jr.

Filmul Kyss mig - Kiss Me (2011)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 953 | Romantice
09
Iun
BluRay 720pDescriere Film: Mia (Ruth Vega Fernandez) își anunță logodna cu iubitul ei Tim (Joakim Natterqvist) la petrecerea de 60 de ani a tatălui ei, unde tatăl ei Lasse (Krister Henriksson) tocmai i-a cerut iubitei sale din viață Elizabeth (Lena Endre) să se căsătorească cu el.
Când Mia o întâlnește pe Frida (Liv Mjones), fiica iubitoare de distracție a lui Elizabeth, inițial este precaută să fie acceptată în familia lui Elizabeth. Fără tragere de inimă, Mia este de acord cu o escapadă de weekend pe insula Fyn, Danemarca, cu Frida și Elizabeth. Obligată să împartă un dormitor cu Frida, Mia se simte fascinată de plăcerea liberă a vieții a celeilalte femei. În timp ce ieșea în pădure într-o noapte, Mia o sărută cu îndrăzneală pe Frida ducând la o îmbrățișare amoroasă.
Regizor: Alexandra-Therese Keining
Scenariu: Alexandra-Therese Keining,Josefine Tengblad

Ceremonia - La Cérémonie (1995)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 599 | Romantice
09
Iun
BluRay 720pDescriere Film: La Cérémonie spune povestea unei tinere, Sophie Bonhomme ( Sandrine Bonnaire ), care este angajată ca femeie de serviciu de familia Lelièvre. Lelièvre locuiesc într-un conac izolat din Bretania . Familia este formată din patru membri: Catherine ( Jacqueline Bisset) și Georges, părinții, care nu au copii împreună, ci câte unul din căsătoriile anterioare. Gilles este fiul Catherinei și al fostului ei soț. Este un adolescent singuratic care iubește lectura și are o pasiune pentru arte în general. Melinda este fiica lui Georges și a soției răposatei sale. Studiază la o universitate și își petrece weekend-urile doar acasă, unde îl invită pe iubitul ei Jérémie.
Regizor: Claude Chabrol
Scenariu: Ruth Rendell, Claude Chabrol

100 de şanse - 100 Girls (2000)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 677 | Romantice
09
Iun
WEBRip 720pDescriere Film: După ce a părăsit o petrecere într-un cămin pentru femei, Matthew ( Jonathan Tucker ) este prins într-un lift cu o femeie necunoscută și nevăzută când puterea se stinge. Matthew și această femeie necunoscută fac sex în întuneric. Când Matthew se trezește dimineața - încă în lift - se găsește singur cu o pereche de chiloți ai ei .
În misiunea de a-și găsi fecioara misterioasă găsind un sutien potrivit pentru chiloți, Matthew devine bărbatul de întreținere al „Virgin Vault”, un dormitor pentru femei. După ce eliberează șoareci, merge din cameră în cameră, punând capcane. El îi convinge pe femeile panicate să-și părăsească camerele și apoi începe să caute un meci. Când nu reușește, continuă să spargă lucruri (cum ar fi aerul condiționat ) într-un efort de a-și găsi femeia.
Regizor: Michael Davis
Scenariu: Michael Davis

Amar (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 947 | Romantice
09
Iun
WEBRip 720pDescriere Film: Laura și Carlos se iubesc de parcă fiecare zi ar fi ultima lor. Impulsata de dorinta de a-si controla propria viata si de a se elibera de sub controlul mamei sale, Laura viseaza sa ramana insarcinata. Ambii își caută locul în această lume, dar un an mai târziu și puțin mai maturi, pasiunea lor profundă este doar o amintire.
Regizor: Esteban Crespo
Scenariu: Esteban Crespo,Mario Fernandez Alonso
1 2 3 ... 15 16 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.