Sliver - Sliver (1993)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 1649 | Dragoste
15
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Sliver - Sliver (1993)

Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113". Ea întâlnește alți chiriași, inclusiv Zeke ( William Baldwin ), designer de jocuri video; Jack ( Tom Berenger ), un romancier; Vida ( Polly Walker ), un model de modă care strălucește ca o fată de telefonie; și Gus ( Keene Curtis ), profesor de videografie la Universitatea din New York. Ei îi spun lui Carly că are o asemănare izbitoare cu Naomi Singer, chiriașul anterior al apartamentului ei care a căzut de la balconul ei.
După ce a dat peste Zeke de mai multe ori, Carly îl invită la petrecerea ei de casă. La scurt timp după ce încep o relație sexuală. Între timp, Jack începe să-l urmărească pe Carly și să o avertizeze despre Zeke despre care spune că este „bolnav”. Pe măsură ce comportamentul lui Jack devine mai neregulat, Gus și Vida mor în circumstanțe suspecte. Zeke îi dezvăluie lui Carly că este proprietarul a 113, pe care le-a cumpărat cu moștenirea tatălui său bogat. În calitate de proprietar al 113, Zeke a instalat un sistem cuprinzător de supraveghere video în toată clădirea, permițându-i să spioneze toți chiriașii 113 din propria cameră de supraveghere secretă. Prin deducție și în cele din urmă una dintre înregistrările secrete ale lui Zeke, Carly află că Jack a ucis-o pe Naomi într-o crimă a pasiunii. Jack era gelos pe Zeke, care avea relații sexuale cu Naomi și cu alți chiriași în 113.
Furios pe Zeke pentru că a reținut dovezi în uciderea lui Naomi și gelos pe legăturile sale cu ceilalți chiriași, Carly distruge camera de supraveghere a lui Zeke, îi spune să „ia o viață”, apoi pleacă.
Filmul a fost nominalizat la MTV Movie + TV Awards 1994, Razzie Awards 1994, The Stinkers Bad Movie Awards 1993 și Yoga Awards 1994

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Sliver - Sliver (1993) la o calitate bună

avatar