Obsesia trecutului - Unforgettable (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 72 | Romantice
14
Ian
BluRay 720p

Titlu Filmului Obsesia trecutului - Unforgettable (2017)

Julia Banks este interogată de poliție după ce cadavrul fostului ei iubit abuziv, Michael Vargas, este găsit în casa ei. În ciuda ordinului de restricție emis de Julia împotriva lui Michael, detectivul Pope dezvăluie mesaje și fotografii intime ale acesteia pe telefonul lui Michael, împreună cu lenjeria ei intimă găsită în mașina acestuia.
Cu șase luni mai devreme, Julia se mută cu logodnicul ei, David Connover, și fiica acestuia, Lily, și se luptă cu prezența constantă a lui Tessa, fosta soție a lui David și mama lui Lily. Controlabilă și obsesivă, Tessa nu face față sfârșitului căsniciei sale, fapt exacerbat de mama ei la fel de rece și exigentă, Helen-(poreclită "Lovey"). Furând telefonul Juliei, Tessa accesează fotografiile și informațiile private ale acesteia, inclusiv ordinul de restricție recent expirat. Ea își creează un cont de Facebook, dându-se drept Julia, pe care îl folosește pentru a lua legătura cu Michael. De asemenea, fură ceasul lui David, inelul de logodnă al Juliei și o pereche de chiloți ai acesteia, trimițându-i ceasul și chiloții lui Michael.
Hotărâtă să o scoată pe Julia din viața ei, Tessa îi trimite flori în mod anonim, făcându-l pe David să bănuiască faptul că Julia are o aventură. Lily se îndepărtează de Julia la o piață agricolă și ajunge în brațele lui Tessa, care minte pentru a o face pe Julia să pară incapabilă să aibă grijă de fiica ei. La antrenamentul de echitație, Tessa încearcă să o forțeze pe Lily, speriată, să călărească un cal indisciplinat, dar Julia o duce pe Lily acasă, umilind-o pe Tessa în fața lui Lovey. Tessa îi taie părul lung lui Lily ca pedeapsă, ceea ce duce la o ceartă aprinsă cu Julia. La sosirea lui David, Tessa se aruncă pe scări, pretinzând că a împins-o Julia. David o asigură pe Julia că o iubește, dar refuză să vadă adevărul despre Tessa.
Julia și prietena ei, Ali, descoperă înregistrările poliției cu privire la tendințele obsesive și violente ale Tessei din copilărie, care au determinat-o să dea foc casei tatălui ei. În calitate de "Julia", Tessa se bucură de mesaje sexuale explicite cu Michael, invitându-l să o viziteze pe Julia pentru a face sex. Găsind-o pe adevărata Julia singură acasă, el o atacă, dar o Julia bătută crunt îl rănește cu un cuțit de bucătărie și scapă. Tessa, așteptând afară, îl înjunghie pe Michael în piept, înscenându-i Juliei uciderea lui. Julia este eliberată după ce este interogată de detectivul Pope, care îi arată lui David conversațiile de pe rețelele de socializare cu Michael.
Acasă la Tessa, David observă mănușile ei arse în șemineu și inelul furat de pe degetul ei. Își dă seama de întregul adevăr, dar Tessa, furioasă, îl lasă inconștient cu un vătrai de șemineu și îl leagă. Julia sosește, ducând-o pe Lily la mașina ei, și se întoarce să-l salveze pe David, dar este atacată de Tessa. În lupta care urmează, Tessa este oprită de vederea feței sale sângerânde într-o oglindă și de o fotografie a lui Lily. În timp ce Julia o ține în frâu cu un cuțit, Tessa se sinucide trăgându-se de lama acestuia; murind, îi cere Juliei să nu o lase pe Lily să-și amintească de ea în acest fel.
Șase luni mai târziu, David și Julia s-au căsătorit și s-au mutat într-o casă nouă cu Lily. Julia este îngrozită de sosirea lui Lovey, care cere să-și vadă nepoata.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Obsesia trecutului - Unforgettable (2017) la o calitate bună

avatar