Elles (2011)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 179 | Dragoste
22
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Elles (2011)

Anne ( Juliette Binoche ) încearcă să respecte termenul pentru articolul ei despre prostituție, în timp ce face cumpărături și pregătește cina pentru șeful soțului ei și soția acestuia. De asemenea, este îngrijorată de cei doi fii ai săi, dintre care cel mai mare a trecut peste cursuri, în timp ce tânărul pare să înceapă să fie legat de jocurile video. Această narațiune este întreruptă de flashback-urile conversațiilor pe care Anne le-a purtat cu cei doi studenți, scene din viața lor și efectul pe care munca lor din industria sexuală îl are asupra lor și a celor apropiați.
Anne o intervievează pe Alicja ( Joanna Kulig), care, sosită din Polonia pentru a studia în Franța, nu numai că și-a pierdut valiza, dar a găsit că consilierii studenți sunt mai puțin decât de ajutor în ora ei de nevoie. Un alt student a venit în salvarea ei, dar a recunoscut că generozitatea sa face parte din curte. Până când o vedem intervievată de Anne, Alicja a câștigat suficient pentru a avea un apartament foarte frumos, împreună cu haine de designer și genți de mână. Este mult mai hedonistă decât Charlotte și continuă să o îmbete pe Anne în timpul interviului din apartamentul ei. La întrebarea cine sunt clienții ei, Alicja răspunde pur și simplu că sunt soți plictisiți. Pentru Alicja, a fi singură într-o țară străină a condus-o la o libertate aparent mult mai mare decât se bucura acasă, dar când a fost întrebată dacă a vrut să se oprească, ea recunoaște că există un element de dependență cu modul în care câștigă bani.
Charlotte ( Anaïs Demoustier ) este o persoană cu totul diferită, care pare foarte relaxată în legătură cu sexul pe care îl are cu clienții ei. A încercat să lucreze cu jumătate de normă, dar a constatat că studiile ei au suferit, așa că s-a orientat spre prostituție. Dar face totuși schimbarea ocazională, deoarece trebuie să poată explica familiei și iubitului de unde provin banii. Aceste întâlniri sexuale duc inevitabil la conflict în relația ei cu iubitul ei care la un moment dat cere să știe dacă vede altcineva. Natura ei prietenoasă, fată de alături, îi face pe clienții ei să-i spună despre viața lor - slujbele lor, soțiile lor - ceea ce a surprins-o pe Charlotte, deoarece își imaginase că lucrarea ar fi fost un sex non-stop.
Modul în care se desfășoară viețile elevilor este lăsat la latitudinea spectatorului să decidă, finalul filmului se concentrează mai mult pe viața Annei și efectul pe care aceste întâlniri cu cei doi elevi l-au avut asupra ei și a relației sale cu soțul ei.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Elles (2011) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |