Women in Love - Femei îndrăgostite (1969)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 287 | Romantice
31
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului Women in Love - Femei îndrăgostite (1969)

Filmul are loc în 1920, în orașul minier Midlands din Beldover. Două surori, Ursula și Gudrun Brangwen, discută despre căsătorie pe drumul spre nunta Laurei Crich, fiica bogatului proprietar al minei din oraș, Thomas Crich, cu Tibby Lupton, ofițer de marină. La biserica satului, fiecare soră este fascinată de un anumit membru al petrecerii de nuntă - Gudrun de fratele Laurei, Gerald și Ursula de cel mai bun prieten al lui Gerald, Rupert Birkin. Ursula este profesoară și Rupert este inspector școlar; își amintește de vizita lui la clasa ei, întrerupându-și lecția de botanică pentru a discuta despre natura sexuală a pisicilor .

Cei patru sunt aduși ulterior la o petrecere de casă la moșia Hermione Roddice, o femeie bogată a cărei relație cu Rupert se destramă. Când Hermione concepe, ca divertisment pentru oaspeții săi, un dans în „stilul baletului rus”, Rupert devine nerăbdător cu pretențiile ei și îi spune pianistului să cânte ceva ragtime. Acest lucru declanșează dansuri spontane între întregul grup și îl enervează pe Hermione. Ea pleacă. Când Rupert o urmărește în camera alăturată, ea sparge o greutate de sticlă pe capul lui, iar el se clatină afară. Își aruncă hainele și rătăcește prin pădure. Mai târziu, la picnicul anual al Crichelor, la care este invitată cea mai mare parte a orașului, Ursula și Gudrun găsesc un loc retras, iar Gudrun dansează în fața unor vite Highlandîn timp ce Ursula cântă „I'm Forever Blowing Bubbles”. Când apar Gerald și Rupert, Gerald numește comportamentul lui Gudrun „imposibil și ridicol” și apoi spune că o iubește. „Aceasta este o modalitate de a spune”, răspunde ea. Ursula și Rupert rătăcesc discutând despre moarte și dragoste. Fac dragoste în pădure. Ziua se termină în tragedie când Laura și Tibby se îneacă înotând în lac.

În timpul uneia dintre discuțiile lui Gerald și Rupert, Rupert sugerează lupte în stil japonez. Se dezbracă și se luptă în lumina focului. Rupert se bucură de apropierea lor și spune că ar trebui să jure că se vor iubi, dar Gerald nu poate înțelege ideea lui Rupert de a dori să aibă o uniune emoțională cu un bărbat, precum și o uniune emoțională și fizică cu o femeie. Ursula și Rupert decid să se căsătorească în timp ce Gudrun și Gerald continuă să se vadă. Într-o seară, epuizat emoțional după boala și moartea tatălui său, Gerald se furișează în casa Brangwen pentru a petrece noaptea cu Gudrun în patul ei, apoi pleacă în zori.

Mai târziu, după căsătoria lui Ursula și Rupert, Gerald sugerează ca ei patru să meargă în Alpi de Crăciun.

Filmul a fost nominalizat la Academy Awards, USA 1971,Golden Globes, USA 1971, BAFTA Awards 1970, Laurel Awards 1971, National Board of Review, USA 1971, New York Film Critics Circle Awards 1970.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Women in Love - Femei îndrăgostite (1969) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |