Elle (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 444 | Dragoste
27
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Elle (2016)

Michèle Leblanc este violată în casa ei de un agresor îmbrăcat într-o mască de schi. Apoi curăță mizeria și își reia viața. Ea este șeful unei companii de jocuri video de succes , unde angajații ei bărbați sunt alternativ resentiți sau îndrăgostiți de ea. Ea poartă o aventură cu Robert, soțul prietenei și partenerului ei de afaceri Anna, și cochetează cu vecinul ei căsătorit, Patrick. Michèle se simte detașată de fiul ei Vincent, care se supune iubitei sale abuzive și însărcinate, Josie. Ea are o relație controversată cu mama ei, Irène, pe care o supără pentru narcisismul și implicările ei cu bărbații mai tineri. În plus, ea este fiica unui criminal infam în masă a cărui eliberare condiționatăauzul se apropie. Bântuită de acțiunile tatălui ei, Michèle se tem de forțele de ordine și nu raportează violul ei la poliție.
Michèle devine din ce în ce mai suspicios față de bărbații din viața ei. Ea primește mesaje text de hărțuire de la atacatorul ei la un număr blocat, indicând că el o urmărește . La început îl suspectează pe Kurt, un angajat deosebit de resentimentat, când o animație CGI a unui monstru care o violează este trimisă prin e-mail tuturor celor din companie. Ea pulverizează cu piper un bărbat care pândește în afara casei ei, doar pentru a afla că este fostul ei soț Richard, care a verificat siguranța ei. Ea descoperă mai târziu că un alt angajat, care a fost îndrăgostit de ea, a creat animația, dar nu a violat-o.
În Ajunul Crăciunului , Irène suferă un accident vascular cerebral și își roagă fiica să meargă la tatăl ei înainte de a muri la spital. Michèle este mai târziu atacată în casa ei de către atacator și, după ce i-a înjunghiat mâna și l-a demascat, află că el este Patrick. Deși acum îi cunoaște identitatea și își dă seama că el poate intra în casa ei, în ciuda faptului că i s-au schimbat încuietorile, ea tot nu a sunat la poliție și nu ia nicio măsură pentru a crește securitatea casei ei.
Michèle decide să-și viziteze tatăl după ce cererea lui de eliberare condiționată este respinsă, doar pentru a descoperi că el s-a spânzurat cu câteva ore înainte de sosirea ei. În drum spre casă de la închisoare, ea intră într-un accident de mașină într-o zonă retrasă. În loc să cheme o ambulanță, ea încearcă mai întâi să-și sune prietenii, apoi decide să-l sune pe Patrick. După ce o salvează din mașină și o pansează, Michèle ia o relație sexuală extrem de periculoasă cu el. Ea se angajează într-un scenariu viu de viol cu ​​el. Cei doi merg pe o linie delicată în care Patrick trebuie să simtă că o violează pe Michèle, deși ea este de acord cu jocul de rol.
Michèle devine din ce în ce mai dezamăgită de viața ei care a condus la petrecerea de lansare a noului joc video al companiei sale. Ea îi mărturisește Annei că avea o aventură cu Robert. În timp ce Patrick o conduce acasă, Michèle susține că nu mai neagă relația lor nesănătoasă și susține că intenționează să cheme poliția. Ea își ia timp mergând în fața mașinii lui parcate după ce a coborât și apoi își lasă poarta descuiată. Patrick intră și o atacă într-o întâlnire ambiguă care estompează linia dintre viol și consimțământ, dar Vincent, care era deja în casă, se furișează în spatele lui Patrick și îl lovește în spatele craniului. Michèle pare să rămână în mare măsură liniștită, dar Patrick este aparent confuz pe măsură ce moare.
Michèle vorbește pe scurt cu soția lui Patrick, Rebecca, în timp ce aceasta se mută din cartier. Rebecca este calmoasă și își exprimă recunoștința lui Michèle pentru că a reușit să „satisface nevoile lui Patrick” – ceea ce înseamnă că era conștientă la un anumit nivel că cei doi erau implicați sexual și că Patrick avea înclinații pe care nu le putea satisface. Vincent este acum mai asertiv în relația și cariera sa, în timp ce Michèle se împacă atât cu Josie, cât și cu Anna; acesta din urmă se oferă să se mute cu ea acum că amândoi și-au rupt relațiile cu Robert.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Elle (2016) la o calitate bună

avatar