Contesa - The Countess (2009)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 183 | Dragoste
26
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului Contesa - The Countess (2009)

În 1560, Erzsébet Báthory s-a născut în familia nobiliară maghiară Báthory , fiica generalului George Báthory de la Ecsed. De la o vârstă fragedă, părinții lui Erzsébet o cresc să accepte duritatea și cruzimea. În adolescență , Erzsébet este impregnat de un tânăr iubit de țărani și este obligat să urmărească cum este brutal torturat și executat în fața ochilor ei; Mama lui Erzsébet ia copilul departe de ea imediat după naștere, asigurându-se că nu-l va mai vedea niciodată. Erzsébet este căsătorită mai târziu cu contele Ferenc Nádasdy , cu care are trei copii. După întoarcerea lui Nádasdy din războaiele otoman-ungare , el cedează unei boli pe care a contractat-o ​​în străinătate și moare.
Erzsébet, acum singurul moștenitor al imensului domeniu al soțului ei, caută recunoaștere de la regele Habsburgic ungar Matthias II . Matia consimte cu reticență din cauza datoriei sale considerabile față de contesă. La un bal, se întâlnește cu fiul în vârstă de 21 de ani al contelui György Thurzó , István, și se îndrăgostește de el. După o noapte împreună, István este forțat de tatăl său să pună capăt relației și să se căsătorească cu fiica unui negustor bogat din Danemarca. Erzsébet, în vârstă de 39 de ani, crede că diferența lor de vârstă este de vină pentru eșecul relației. După un incident în care este stropită cu sânge după ce a lovit o servitoare, Erzsébet începe să creadă că scăldatul în sângele fetelor virgine o poate ajuta să ajungă la tinerețe și frumusețe veșnice, o credință întărită de servitorii ei sicofantici care insistă că pielea ei este brusc mult mai netedă. În acest scop, personalul ei capturează și ucide brutal fete țărănești pentru a-și obține sângele.
Abia atunci când Erzsébet începe să răpească fete aristocratice , autoritățile încep o anchetă. Contele Thurzó este rugat să investigheze incidentele și îl trimite astfel pe István, acum însuși conte, să viziteze Erzsébet. István merge cu reticență să o viziteze și își petrec o noapte pasională împreună. István, în ciuda afecțiunilor sale pentru contesă, încă o suspectează pe contesă și când el și unul dintre tovarășii săi descoperă dovezi ale crimei ei, o arestează. În timpul procesului, Erzsébet este găsită vinovată și, datorită originii sale nobile, este condamnată să-și petreacă restul vieții înconjurată de camera sa din Castelul Čachticeîn izolare totală. Personalul lui Erzsébet este, de asemenea, găsit vinovat, dar spre deosebire de ea sunt condamnați la moarte. Toată proprietatea ei este atribuită contelui Thurzó, cu excepția Čachtice, care este dată copiilor ei.
Condus de disperare după ce a fost închis, Erzsébet Báthory se sinucide . Apoi este îngropată fără un sicriu într-un mormânt umil, fără ceremonie funerară. Filmul pune la îndoială propoziția, sugerând că multe dintre întâmplări au fost manipulate de contele Thurzó.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Contesa - The Countess (2009) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |