The Boy Next Door - Băiatul din vecini (2015)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 94 | Romantice
18
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului The Boy Next Door - Băiatul din vecini (2015)

Claire Peterson se desparte de soțul ei Garrett, după ce a fost prins înșelând-o cu secretara sa. Colega și cea mai bună prietenă a ei, Vicky Lansing, o îndeamnă pe Claire să divorțeze. Noah Sandborn, în vârstă de 19 ani, se mută în vecinătatea casei pentru a-și ajuta unchiul, care folosește un scaun cu rotile. Ei învață că Noah este acum orfan în urma unui accident de mașină mortal în familia sa anul trecut. Noah se împrietenește cu Kevin, fiul adolescent al lui Claire, și începe să urmeze școala sa, unde Claire predă clasici. Noe este atras de Claire, care exprimă dragostea pentru Homer lui Iliada . Cu Kevin și Garrett plecați într-o excursie de pescuit, Noah o prinde pe Claire urmărindu-l cum își schimbă hainele prin fereastra ei.
Claire are o întâlnire dublă mizerabilă cu Vicky și iubitul ei, Ethan, și cu prietenul său prost-educat Benny. Cu Kevin încă plecat, Noah o sună pe Claire să-l ajute să gătească. Ea ajunge să ia cina cu el, timp în care el cochetează fără rușine cu ea. În ciuda ezitării lui Claire, ea îl lasă pe Noah să o seducă și are relații sexuale pasionale cu Noah. Claire îi spune lui Noah că regretă noaptea lor împreună, determinându-l să lovească un perete de furie. Anul școlar începe, cu Noah care se alătură clasei lui Claire după ce i-a piratat computerul, făcându-l să pară că ar fi cerut acest lucru. Noah îl manipulează pe Kevin pentru a-l ură pe tatăl său, determinându-l să se lovească de Garrett. Mai târziu, Kevin se supraexprimă la ora de gimnastică și intră în șoc; Noah își salvează viața injectându-i EpiPen lui Kevin. Claire primește flori de la Noah și se confruntă cu el. Noah îi martorizează pe Claire și Garrett împreună acasă după ce au mers la o întâlnire, escaladându-și obsesia față de ea.
Filmul a fost nominalizat la The Society of LGBTQ Entertainment Critics 2016, Golden Trailer Awards 2015, MTV Movie + TV Awards 2015 și la Razzie Awards 2016

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul The Boy Next Door - Băiatul din vecini (2015) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |