Body of Evidence - Prețul trupului (1992)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 1583 | Dragoste
08
мai
BluRay 720p

Titlu Filmului Body of Evidence - Prețul trupului (1992)

Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă. Mai târziu, se descoperă că Marsh a murit din cauza complicațiilor rezultate din asfixierea erotică . Principalul suspect este femeia care întreține relații sexuale cu Marsh în film, Rebecca Carlson, care după ce a fost acuzată de crimă este reprezentată de avocatul Frank Dulaney. Pe măsură ce începe procesul, Carlson și Dulaney intră într-o relație sexuală sadomasochistă în spatele soției nebănuite a lui Dulaney.

În timpul primei lor întâlniri sexuale, Frank, depășit de poftă, observă prea târziu că Rebecca își leagă brațele la spate folosind propria centură. Rebecca îl împinge pe pat, își scoate lenjeria și, în timp ce este reținut, îl umilește turnând ceară fierbinte de lumânare pe piept, stomac și organele genitale, amuzată de frustrarea lui Frank și de reacțiile din ce în ce mai disperate. Cei doi au apoi relații sexuale cu Rebecca în control complet, un contrapunct al relației lor în sala de judecată, unde Frank este cel care controlează, și o demonstrație a faptului că Rebecca folosește dorința incontrolabilă a unui bărbat ca ea să-l manipuleze pentru a-l supune, așa cum făcuse cu bărbatul pe care este acuzat că l-a ucis.

Rebecca își proclamă inocența lui Dulaney în privat și în instanță, dar procurorul Robert Garrett încearcă să demonstreze că a ucis-o în mod deliberat pe Marsh în pat pentru a primi cei 8 milioane de dolari pe care i-a lăsat-o în testamentul său . Mărturia secretarului privat al lui Marsh, Joanne Braslow, dezvăluie că a avut o relație sexuală cu Braslow care ar fi putut contribui la moartea sa, aruncând o îndoială rezonabilă cu privire la vinovăția Rebecii.

Mărturia medicului lui Marsh, Alan Paley, este inițial foarte dăunătoare apărării Rebecii. Cu toate acestea, atunci când este interogat, Frank este capabil să submineze credibilitatea lui Paley și să demonstreze că Paley a încercat să o șantajeze pe Rebecca într-o relație cu el și că Paley nu este un martor credibil. Rebecca îl atrage apoi pe Frank în relații sexuale publice în garajul parcului de la tribunal, oferind din nou o juxtapunere puternică în relația lor, unde Frank este autoritar în sala de judecată, dar el este atât de îndrăgit de Rebecca încât este absolut deferențial și subjugat lui Rebecca în interacțiunile lor sexuale.

Filmul a fost nominalizat la Fantasporto 1993, MTV Movie + TV Awards 1993, Razzie Awards 1994 și la The Stinkers Bad Movie Awards 1993.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Body of Evidence - Prețul trupului (1992) la o calitate bună

avatar