Filmul Instantanee - Snapshots (2018)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 451 | Dragoste
20
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Filmul Instantanee - Snapshots (2018)

O poveste de dragoste interzisă este descrisă cu sensibilitate în Snapshots , drama lui Melanie Mayron cu Piper Laurie, o femeie în vârstă care își amintește de trecutul ei printr-o cameră foto de epocă. Faptul că scenariul filmului, co-scris de Jan Miller Corran și Katherine Cortez, se bazează pe evenimente din viața reală adaugă un element puternic acestei caracteristici independente care beneficiază de performanțe excelente ale distribuției sale în mare parte feminine.
Când Allison îi prezintă bunicii sale vechiul aparat de fotografiat Brownie al lui Rose, Allison este recent găsit, darul dezlănțuie un potop de amintiri. Acțiunea se mută cu multe decenii mai devreme în anii 1960, când tânăra proaspăt căsătorită Rose (Shannon Collis) este în vacanță în timpul verii la o casă pe malul lacului împreună cu soțul ei, Joe (Max Adler). Acolo o întâlnește pe Louise (Emily Goss), o fotografă care locuiește în apropiere cu soțul ei, Zee (Brett Dier).
Nu durează mult până când Louise își face cunoscute sentimentele romantice față de Rose, care se trezește irezistibil de boemul cu spirit liber. Deși inițial mult prea convențională și rezervată pentru a răspunde, Rose aruncă în cele din urmă prudență vântului și se lansează într-o aventură toridă, desfășurată în spatele ambilor soți. Relația secretă durează ani de zile, Louise la un moment dat apăsându-l pe Rose să-și părăsească soțul și să se mute cu ea într-un oraș unde ar putea să-și creeze o viață împreună.
Filmul este mult mai puternic în secțiunile de flashback decât interludiile actuale, deși ambele sunt ocazional afectate de un dialog stricat și clichet. Când Louise se apropie de ea fizic pentru prima dată, tulburata Rose întreabă: „Ce faci?” „Ce am vrut să fac de când te-am văzut pentru prima dată”, răspunde Louise, după ce se pare că a văzut prea multe filme romantice proaste. Într-un alt moment, în timpul unei discuții despre lesbianism, Patty declară: „Nu-mi place ideea ei, este grosolană”, așa cum mama ei clarifică. Nu după mult timp, Allison mărturisește că are o aventură cu o altă femeie, un element complot care inevitabil se simte schematic.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Filmul Instantanee - Snapshots (2018) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |