Vara lui '42 - Summer of '42 (1971)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 55 | Romantice
04
Apr
BluRay 720p

Titlu Filmului Vara lui '42 - Summer of '42 (1971)

Filmul se deschide cu o serie de fotografii care apar peste muzică melancolică, reprezentând amintirile abstracte ale nevăzutului Herman Raucher, acum un bărbat de vârstă mijlocie. Raucher își amintește vara pe care a petrecut-o pe insula Nantucket în 1942. Filmul revine la o zi pe care „Hermie”, în vârstă de 15 ani, și prietenii săi - jock Oscy și tocilarul introvertit Benjie - l-au petrecut jucând pe plajă. Vad un tânăr soldat care-și poartă noua mireasă într-o casă de pe plajă și sunt frapați de frumusețea ei, în special de Hermie, care nu este în stare să o scoată din minte.
Continuă să-și petreacă după-amiezile pe plajă, unde, în mijlocul fetelor adolescente puțin îmbrăcate, gândurile lor se transformă invariabil în sex. Toate sunt fecioare: Oscy este obsedat de actul sexual, în timp ce Hermie se trezește dezvoltând un interes romantic față de mireasă, al cărui soț îl vede părăsind insula pe un taxi de apă într-o dimineață. Mai târziu în acea zi, Hermie o vede în afara pieței locale luptându-se cu saci de băcănie pe care ulterior îi lasă și îi vine în ajutor și îi oferă să ducă sacii acasă pentru ea, pe care o acceptă cu bucurie și, în acest fel, o întâlnește.
Între timp, Oscy și Hermie, grație unui manual sexual ilustrat descoperit de Benjie, devin convinși că știu tot ce este necesar pentru a-și pierde virginitatea. Conduși de Oscy, testează acest lucru mergând la cinema și ridicând un trio de fete de liceu. Oscy îl plasează pe cel mai atrăgător, Miriam, „oferindu-i” lui Hermie prietena ei mai puțin atrăgătoare, Aggie, și lăsându-l pe Benjie cu Gloria, o fată groaznică cu bretele.. Speriat de imediatitatea sexului, Benjie fuge și nu mai este văzut de Hermie sau Oscy în acea noapte. Inițial, cele două fete care au fost cu Hermie și Oscy spun că nu vor intra fără întâlnirea viitoare a lui Benjie, dar ea le spune să plece fără ea, apoi se lasă. În timp ce așteaptă în linia de bilete pentru film, apare tânăra mireasă de război și o întâmpină pe Hermie și îl întreabă dacă o poate ajuta să mute câteva cutii a doua zi. Restul serii este dedicat încercării de a "pune mișcările" pe Miriam și Aggie în timp ce vizionează filmul. Oscy o urmărește pe Miriam, ajungând în cele din urmă cu ea în timpul filmului și mai târziu află că modurile ei sunt bine cunoscute pe insulă. Hermie se trezește reușind cu Aggie, care îi permite să bâjbâie ceea ce crede că este sânul ei; Oscy arată mai târziu că Hermie își mângâia brațul.
A doua zi dimineață, Hermie o ajută pe mireasă să mute cutii în podul ei, cu coapsa goală la un moment dat trecând pe fața lui pe o scară și îi mulțumește dându-i un sărut pe frunte. Mai târziu, în pregătirea unei fripturi de marshmallow pe plajă cu Aggie și Miriam, Hermie merge la farmacia locală. Într-o secvență plină de umor, bâlbâind, el crește nervul pentru a cere medicamentului (Lou Frizzell) prezervative. La început, și neputând să-și exprime cererea, Hermie cere un con de înghețată, stropeste, apoi un șervețel, înainte ca în cele din urmă să poată cere nervos contraceptivele.
În acea noapte, Hermie prăjește marshmallows cu Aggie în timp ce Oscy reușește să întrețină relații sexuale cu Miriam între dune. Are atât de mult succes, încât se furișează la Hermie și Aggie pentru a cere mai multe prezervative. Confuză în legătură cu ceea ce se întâmplă, Aggie îl urmărește pe Oscy înapoi, unde îl vede făcând sex cu Miriam și fuge acasă, supărată.
A doua zi, Hermie dă peste mireasă așezată în afara casei, scriindu-i soțului. Hermie se oferă să-și țină compania în acea noapte și spune că așteaptă cu nerăbdare să-l vadă, dezvăluind că numele ei este Dorothy. Un Hermie îndrăgostit pleacă acasă și îmbracă un costum, o cămașă de îmbrăcăminte și pantofi de îmbrăcăminte și se întoarce înapoi la casa lui Dorothy, alergând pe Oscy pe drum; Oscy povestește că apendicele lui Miriam a izbucnit și a fost dusă de grabă pe continent. Hermie, convinsă că este la un pas de maturitate datorită relației sale cu Dorothy, îl îndepărtează pe Oscy.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Vara lui '42 - Summer of '42 (1971) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |