Blue Is the Warmest Colour - La vie d'Adèle - Albastrul este cea mai caldă culoare (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 72 | Romantice
15
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Blue Is the Warmest Colour - La vie d'Adèle - Albastrul este cea mai caldă culoare (2013)

Viața lui Adèle se schimbă când o întâlnește pe Emma, ​​o tânără cu păr albastru, care îi va permite să descopere dorința și să se afirme ca femeie și ca adult. În fața celorlalți, Adèle crește, se caută, se pierde și se găsește în cele din urmă prin dragoste și pierdere.
Adèle este o studentă de liceu introvertită de 15 ani. În timp ce traversează strada într-o zi, trece pe lângă o femeie cu părul scurt și albastru și este atrasă instantaneu. Mai târziu se întâlnește și se culcă cu un băiat de la școală pe nume Thomas, dar în cele din urmă este nemulțumită și întrerupe relația lor. După ce a avut fantezii vii despre femeia pe care a văzut-o pe stradă și după ce una dintre prietenele ei o sărută, ea devine tulburată de identitatea sa sexuală .
Cel mai bun prieten al ei, Valentin deschis, gay , pare să-i înțeleagă confuzia și o duce la un bar de dans gay . După ceva timp, Adèle pleacă și intră într-un bar pentru lesbiene, unde experimentează progrese asertive de la unele dintre femei. Femeia cu părul albastru este, de asemenea, acolo și intervine, susținând că Adèle este vărul ei pentru cei care o urmăresc. Femeia este Emma, ​​studentă la artă. Devin prieteni și încep să petreacă mai mult timp unul cu celălalt. Prietenii lui Adèle o suspectează de lesbiană și o ostracizează la școală. În ciuda reacției adverse, ea devine aproape de Emma. Legătura lor crește și, în scurt timp, cei doi împărtășesc un sărut la un picnic. Ulterior fac sex și încep o relație pasională. Familia artistică a lui Emma este foarte primitoare pentru cuplu, dar Adèle le spune părinților ei conservatori, din clasa muncitoare, că Emma este doar un tutore la ora de filozofie.
Filmul a fost nominalizat la Golden Globes, USA 2014, BAFTA Awards 2014, Alliance of Women Film Journalists 2013, ASECAN 2014 și la Cannes Film Festival 2013.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Blue Is the Warmest Colour - La vie d'Adèle - Albastrul este cea mai caldă culoare (2013) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |