The Loft - Ispita (2014)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 67 | Erotice
20
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului The Loft - Ispita (2014)

5 bărbați căsătoriți împărtășesc proprietatea unui hotel de lux, pe care îl folosesc pentru a-și întâlni discret amantele . Când corpul unei femei ucise este găsit în acel pod, bărbații încep să se suspecteze reciproc că au comis crima urâtă, deoarece ei sunt singurii care au cheile locului. Prin flashback-uri, care sunt împletite cu scene din prezent, povestea este dezlegată.

Cei cinci bărbați sunt:

Vincent Stevens ( Karl Urban ): arhitect și proiectant al clădirii în care este situat mansardă; căsătorit cu Barbara ( Valerie Cruz ) și are copii; cel care sugerează inițial că cei cinci folosesc mansarda ca o oază privată, el este înființat de ceilalți bărbați pentru a fi acuzați de crimă.
Dr. Chris Vanowen ( James Marsden ): un psihiatru căsătorit cu Allison ( Rhona Mitra ), frate vitreg cu Philip. Chris și Philip au o soră vitregă, Zoe ( Madison Burge ). Cel mai reticent dintre bărbați față de această idee și ultimul care acceptă o cheie pentru mansardă, Chris o face în cele din urmă pentru că este atras de Ann ( Rachael Taylor ), care în cele din urmă îi devine amantă. Îi spune lui Chris să nu se îndrăgostească de ea pentru că este o prostituată. El îi dă cheia ca dovadă că nu folosește mansarda cu alte femei.
Luke Seacord ( Wentworth Miller ): căsătorit cu Ellie ( Elaine Cassidy ), care este un diabet insulino-dependent; cel care a descoperit corpul și inițial îi cheamă pe Vincent și pe ceilalți la pod. Poliția insinuează mai târziu că este atras de Vincent. De asemenea, a înregistrat activitățile bărbaților în mansardă fără ca aceștia să știe.
Marty Landry ( Eric Stonestreet ): căsătorit cu Mimi ( Kali Rocha ); un băutor greu și un lech evident. El și Mimi se despart când o femeie cu care s-a culcat într-o călătorie de afaceri apare la el acasă.
Philip Williams ( Matthias Schoenaerts ): fratele vitreg al lui Chris, deoarece au aceeași mamă; recent căsătorită cu Vicky ( Margarita Levieva ), care este singura fiică a unui bogat dezvoltator imobiliar, care este și șeful său. Este un consumator de droguri care a crescut într-o gospodărie disfuncțională cu tatăl său abuziv; este foarte protector față de sora lui mai mică Zoe și îi avertizează pe ceilalți bărbați să nu facă sex cu ea.
Victima crimei este Sarah Deakins ( Isabel Lucas ): Vincent, Luke și Marty au întâlnit-o la un bar; atât Vincent, cât și Luke sunt atrași de ea, dar ea se leagă de Vincent și se atașează de el. La o petrecere la care participă amândoi, Sarah a amenințat-o că îi spune soției lui Vincent despre afacere ca o modalitate de a-i despărți, dar Luke este descurajată de aceasta. Se pare că încearcă să se sinucidă la mansardă, luând pastile cu șampanie. Ea este descoperită de Luke, care îi cheamă pe Chris, Marty și Philip, arătându-le o notă către Vincent. În nota se citea „Ne vedem în viața următoare”; această notă este preluată de la mansardă de Chris.
Bărbații au fost motivați să-l înființeze pe Vincent de către Luke, care le-a arătat DVD-uri despre Vincent făcând sex cu soția lui Marty, Mimi; Prostituata lui Chris, Ann (pe care Vincent o plătise pentru a-i permite lui Chris să o seducă, astfel încât să ia o cheie și să folosească mansarda), și Zoe, sora mai mică a lui Philip și Chris. Trei dintre bărbați pleacă să-și stabilească alibisurile, Philip rămânând la mansardă pentru a pune în scenă scena. El ia niște cocaină și îi taie încheieturile Sarah, folosindu-și degetul însângerat pentru a scrie o frază latină similară cu cea din nota de sinucidere. El încătușează mâna dreaptă a lui Sarah la pat.
Pe parcursul filmului, pe măsură ce cei cinci bărbați discută ce să facă cu corpul, Luke, Chris, Marty și Philip îl drogează pe Vincent, îl dezbracă și îl încătușează pe corpul de pe pat. Înainte ca Vincent să dispară complet, Chris îi spune despre sinuciderea lui Sarah și conținutul notei sale. În timp ce este întrebat de polițiști, Vincent le spune despre aranjament, dar nu-l cred, deoarece singurele amprente găsite au fost ale lui Vincent și Sarah. De asemenea, au DVD-urile exploatărilor sale sexuale, cu excepția celor cu Mimi, Ann și Zoe; nu-l vor crede că Luke a făcut videoclipurile și DVD-urile celorlalți bărbați nu au fost găsite. Poliția menționează, de asemenea, că toți cei patru bărbați au alibiuri în acea dimineață - Chris și Luke au fost văzuți împreună la micul dejun, Marty era la biroul său.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul The Loft - Ispita (2014) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |