Titanic (1997)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 724 | Romantice
19
Iul
BluRay 720pDescriere Film: În 1996, vânătorul de comori Brock Lovett și echipa sa de la bordul navei Akademik Mstislav Keldysh caută pe epava pachebotului RMS Titanic un colier cu un diamant rar, numit „Inima Oceanului”. Ei găsesc un seif ce conține un desen cu o femeie tânără ce poartă doar colierul, datat 14 aprilie 1912, ziua în care vasul a lovit aisbergul.[a] Rose Dawson Calvert, femeia din desen, este adusă la bordul navei Keldysh și îi spune lui Lovett despre experiențele sale de pe Titanic.
În Southampton-ul anului 1912, pasagera de 17 ani de la clasa I, Rose DeWitt Bukater, logodnicul ei Cal Hockley, și mama ei, Ruth, se îmbarcă pe luxosul Titanic. Ruth speră ca mariajul lui Rose să rezolve problemele financiare ale familiei. Neinteresată de măritiș, Rose se gândește să se sinucidă, încercând să sară de pe vapor, dar Jack Dawson, un artist sărac, intervine și o salvează.
Regizor: James Cameron
Scenariu: James Cameron

Filmul Iubiții - The Lovers (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1061 | Romantice
11
Iul
BluRay 720pDescriere Film: Mary ( Debra Winger ) și Michael ( Tracy Letts ) sunt un cuplu căsătorit. Ei trăiesc împreună, dar sunt înstrăinați unul de altul. Amândoi au relații extraconjugale de lungă durată - ea cu Robert ( Aidan Gillen ) și el cu Lucy ( Melora Walters ). Amatorii lor au cerut amândoi să rupă căsătoria, iar Mary și Michael au jurat că vor face acest lucru după o vizită a fiului lor, Joel ( Tyler Ross ), și a noii sale prietene, Erin ( Jessica Sula ).
Acest plan se strică, totuși, atunci când un sărut devreme între Mary și Michael duce la sex. Se găsesc din nou îndrăgostiți și având întâlniri sexuale pasionale.
Regizor: Azazel Jacobs
Scenariu: Azazel Jacobs

Filmul Personal Shopper (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1195 | Romantice
10
Iul
BluRay 720pDescriere Film: Maureen este un personal shopper la Paris pentru Kyra, un supermodel exigent. Fratele ei geamăn Lewis a murit recent de o afecțiune cardiacă, o afecțiune împărtășită de Maureen. Amândoi erau interesați de spiritism și se simțeau mediumi.
Maureen rămâne peste noapte acasă la fratele răposatului ei, în speranța unui semn de la el și are o scurtă întâlnire cu o prezență spirituală. Iubita lui Lara vrea să vândă conacul unui cuplu care îl cunoștea și îl iubea pe fratele ei, dar vor ca Maureen să afle dacă conacul are spirite, binevoitoare sau răuvoitoare. Maureen și fratele ei își făgăduiseră reciproc că cel care a murit vreodată primul îi va da celuilalt un semn după moarte. În timpul discuției cu potențialii cumpărători, Maureen îl descoperă pe artista Hilma af Klint , ale cărei picturi au fost inspirate de mesaje din lumea spiritelor. Maureen discută video cu iubitul ei Gary, care este angajat în Oman și o încurajează să plece de la Paris și Kyra și să vină în vizită. Spune că încă nu poate.
Regizor: Olivier Assayas
Scenariu: Olivier Assayas

Filmul Flori Târzii - Late Bloomers (1996)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 806 | Romantice
26
Iun
WEBRi 264pDescriere Film: Antrenorul de baschet al liceului, Dinah Groshardt, se îndrăgostește de secretara școlii, Carly Lumpkin, și supără întreaga școală în acest proces.
Regizor: Julia Dyer
Scenariu: Gretchen Dyer

Filmul Iubitor - Loving (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1004 | Romantice
12
Iun
BluRay 720pDescriere Film: Richard Loving, muncitor alb în construcții din județul Caroline, Virginia , se îndrăgostește de o femeie neagră locală și de o prietenă de familie, Mildred Jeter. După ce Mildred a descoperit că este însărcinată, ei decid să se căsătorească. Știind că căsătoria interrasială încalcă legile anti- miscare de la Virginia , conduc cu mașina la Washington, DC pentru a se căsători în 1958. Richard își propune să construiască o casă pentru Mildred la mai puțin de un kilometru de casa familiei sale.
La scurt timp după aceea, adjuncții șerifului au atacat casa lui Mildred și au arestat iubitorii. Când Richard indică licența de căsătorie, șeriful Brooks îi spune pe scurt că nu are valabilitate în Virginia și îi trage pe amândoi la închisoare.
Regizor: Jeff Nichols
Scenariu: Jeff Nichols,Nancy Buirski

Filmul Carmilla - The Carmilla Movie (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1379 | Romantice
12
Iun
BluRay 720pDescriere Film: La cinci ani după încheierea seriei, Carmilla ( Natasha Negovanlis ) și Laura ( Elise Bauman ) locuiesc acum în Toronto. Laura a încercat să-și înceapă cariera de jurnalist, iar Carmilla se bucură din nou de beneficiile de a fi om. Laura a avut coșmaruri, s-a dovedit a fi o viziune a trecutului lui Carmilla, iar vampirismul lui Carmilla începe să acționeze. Când Perry ( Annie M. Briggs ) și LaFontaine ( Kaitlyn Alexander ) privesc peste Carmilla, se dovedește că umanitatea lui Carmilla (supranumită „Scânteia”) dispare. Figurând că există o legătură între acest lucru și visele Laurei, Carmilla, Laura și prietenii lor, Kirsch ( Matt O'Connor ), Perry, LaFontaine și Mel ( Nicole Stamp), faceți o excursie la un conac din Austria.
Regizor: Spencer Maybee
Scenariu: Alejandro Alcoba,Jordan Hall
BluRay 720pDescriere Film: În timpul Great Depression , Dove Linkhorn și Kitty Tristram se întâlnesc pe drum în Texas, fiecare călătorind separat către New Orleans . Ei decid să călătorească împreună, făcând autostop și saltând trenuri de marfă. Dove speră să-și găsească dragostea pierdută Hallie Gerard și nu este interesat când Kitty vine la el sexual.
După ce Kitty fură din cafeneaua din New Orleans, unde ea și Dove se opresc pentru o masă, el o părăsește și face lucrurile bine cu proprietarul, Teresina Vidaverri. Ea îi dă lui Dove un loc de muncă la cafenea și un loc unde să stea în timp ce el o caută pe Hallie. O găsește lucrând la Doll House, un luxos cartier francez bordello , unde Jo Courtney este doamna.
Regizor: Edward Dmytryk
Scenariu: Nelson Algren , John Fante

Tirante el Blanco - Tirant Lo Blanc (2006)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1180 | Romantice
01
Mai
BluRay 720pDescriere Film: În 1401, Tirant lo Blanc , un cavaler celebru, ajunge cu porturile sale mici, dar întărite de luptă , ale Almogavarilor , în portul Constantinopolului . Singurul fiu al împăratului a fost ucis recent de turci, iar împăratul bizantin este prea bătrân pentru a-și conduce armata în luptă. Constantinopolul este amenințat de o invazie otomană și, prin urmare, are nevoie disperată de un lider militar iscusit. La sosire, Tirant este primit de către împărat care îl face comandant în fruntea armatei imperiale.
După ce este prezentat împărătesei, Tirant aruncă o privire asupra sânilor singurului copil supraviețuitor al împăratului, fiica predispusă la sângerare nazală Carmesina.
Regizor: Vicente Aranda
Scenariu: Vicente Aranda , Joanot Martorell

Moarte pe Nil - Death on the Nile (1978)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 648 | Romantice
30
Apr
BluRay 720pDescriere Film: Jacqueline „Jackie” de Bellefort o roagă pe prietena sa apropiată, bogata moștenitoare Linnet Ridgeway, să-l angajeze pe logodnicul ei, Simon Doyle, care era șomer. Linnet acceptă și îl angajează pe Simon ca administrator al moșiei sale, iar între cei doi începe curând o relație de dragoste care se termină cu căsătoria lor. Mirii decid să-și petreacă luna de miere în Egipt, fiind urmăriți acolo în permanență de Jackie. Încercând să o îndepărteze, soții Doyle se prefac că merg la gara din Cairo pentru a lua trenul către Alexandria, dar se îmbarcă pe nava cu zbaturi S.S. Karnak într-o croazieră pe Nil.
În cursul unei excursii pe țărm la templele complexului Karnak o piatră de dimensiuni mari este împinsă de pe un stâlp și se prăbușește pe sol la mică distanță de soții Doyle.
Regizor: John Guillermin
Scenariu: Anthony Shaffer

Bull Durham - Bull Durham (1988)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 598 | Romantice
07
Apr
BluRay 720pDescriere Film: Aruncată în amestec este Annie (Sarandon), o „grupă de baseball” și o căutătoare spirituală pe tot parcursul vieții care s-a prins de „Biserica Baseball-ului” și a ales, în fiecare an, un jucător de pe Bulls pentru a-i fi iubit și student. Annie cochetează atât cu Crash, cât și cu Ebby și îi invită la ea acasă, dar Crash iese, spunând că este prea veteran pentru a „încerca” ceva. Înainte de a pleca, Crash suscită în continuare interesul lui Annie printr-un discurs memorabil care enumeră lucrurile în care „crede”, terminând cu „Cred în săruturile lungi, lente, adânci, moi, moi, care durează trei zile ... Noapte bună”. În ciuda unor animozități între ei, Annie și Crash lucrează, în felurile lor, pentru a-l forma pe Ebby într-un pitcher din liga mare. Annie joacă robie ușoară jocuri, îi citește poezie și îl determină să gândească în diferite moduri (și îi dă porecla „Nuke”).
Regizor: Ron Shelton
Scenariu: Ron Shelton
« 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.