Maid in Manhattan - Camerista (2002)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 605 | Romantice
27
Mar
BluRay 720pDescriere Film: Marisa Ventura, o mamă singură care își crește fiul Ty, în vârstă de 10 ani, lucrează ca femeie de serviciu la hotelul Beresford din inima Manhattanului. Când nu este la școală, Ty petrece timp cu colegii Marisa la hotel, care cred că poate fi promovată la conducere.
În timp ce Marisa și colega ei de lucru Stephanie curăță camera socialitei Caroline Lane, Stephanie o convinge pe Marisa să încerce o haină Dolce & Gabbana . Lane ceruse anterior să fie returnată magazinului, iar Stephanie susține că „din punct de vedere tehnic” nu aparține nimănui în acest moment. În altă parte a hotelului, Ty se împrietenește cu oaspetele hotelului și candidatul senatorial Christopher "Chris" Marshall, despre care Ty află că are un interes pentru Richard Nixon, subiectul prezentării sale școlare. Ty vrea să meargă cu Chris să-și plimbe câinele, iar perechea merge în camera lui Caroline pentru a cere permisiunea Marisei.
Regizor: Wayne Wang
Scenariu: John Hughes , Kevin Wade

Puterea dragostei - Monster's Ball (2001)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 595 | Romantice
21
Mar
BluRay 720pDescriere Film: Hank Grotowski, văduv , și fiul său, Sonny, sunt ofițeri de corecție albi într-o închisoare din Georgia. Ei locuiesc cu tatăl lui Hank, Buck, un ofițer corecțional pensionat, a cărui soție (mama lui Hank) a murit prin sinucidere. Sonny este prieten cu frații Cooper, Willie și Darryl, care sunt negri. La ordinul lui Buck, Hank îi înspăimântă pe frați cu o pușcă și mai târziu este confruntat de tatăl lor Ryrus.
Hank, directorul adjunct al închisorii, va supraveghea executarea criminalului condamnat Lawrence Musgrove. Musgrove, un artist amator talentat, desenează o schiță a lui Sonny. Sonny este o persoană timidă și blândă și este la fel de amabilă cu Musgrove pe cât îi permit îndatoririle sale. Sonny are o scurtă întâlnire sexuală cu o prostituată la un motel, apoi încearcă să o întrebe la o întâlnire la cină, dar ea pleacă.
Regizor: Marc Forster
Scenariu: Milo Addica, Will Rokos
WEBRip 720pDescriere Film: I Love You, I Love You Not este un film romantic american în care se povestește aventurile a două femei: Nana, o bunică și Daisy, nepoata ei. Daisy îi povestește Nanei despre povestea ei puternică și înfloritoare cu un tânăr pe nume Ethan și problemele ei la școală pentru că este evreiască. Nana spune povestea vieții ei tinere când a fost trimisă într-un ghetou și apoi într-un lagăr de concentrare . Dragostea romantica și sentimentele pe care le are pentru băiat sunt într-adevăr puternice și autentice, dar dragostea romantică pe care o are pentru ea este discutabilă. El îi lasă pe prietenii săi să o judece din exterior, nu pentru cine este ea din interior, iar când se dovedește a nu fi ca orice altă fată, el se desparte de ea.
Regizor: Billy Hopkins
Scenariu: Wendy Kesselman

Daneza - The Danish Girl (2015)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 637 | Romantice
14
Mar
BluRay 720pDescriere Film: La mijlocul anilor 1920, Copenhaga, portretistul Gerda Wegener îi cere soțului ei, peisagistul popular Einar Wegener , să înlocuiască un model feminin care vine târziu la apartamentul lor pentru a poza pentru un tablou la care lucrează.
Faptul de a vă prezenta ca o figură feminină demască identitatea de gen a vieții lui Einarca femeie, care se numește Lili Elbe. Aceasta declanșează o progresie, mai întâi provizorie și apoi ireversibilă, de a lăsa în urmă identitatea de Einar, pe care a luptat să o mențină toată viața. Acest lucru are loc în timp ce Lili și Gerda se mută la Paris; Portretele lui Gerda despre Lili în starea ei feminină atrag atenția serioasă a comercianților de artă într-un mod pe care portretele sale anterioare nu l-au avut. Acolo Gerda îl urmărește pe dealerul de artă Hans Axgil, un prieten din copilărie al lui Lili (pe care Lili îl sărutase când erau tineri).
Regizor: Tom Hooper
Scenariu: Lucinda Coxon, David Ebershoff

Marile speranțe - Great Expectations (1998)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 585 | Romantice
14
Mar
BluRay 720pDescriere Film: Great Expectations descrie copilul orfan Finnegan Bell care trăiește împreună cu sora lui și prietenul surorii sale într-un mic sat pescăresc din Florida. Finn desenează sau pictează cu plăcere ape stătătoare, pești. Într-o are o întâlnire cu un om ciudat îmbrăcat cu haine de culoare portocalie cu cătuși la picioare, care este deținut evadat. Amenințat cu moartea, Finn îi aduce deținutului mâncare și un clește, acesta îl obligă mai departe să-i auca o barcă și să-l însoțească spre Mexic. Pe mare barca este descoperită de poliție, puscăriasul sare în mare și se ascunde după o geamandură, Finn îi aruncă un colac de salvare. Ajuns acasă el află că deținutul evadat se numește Arthur Lustig, și este un ucigaș. Mrs. Dinsmoor învață dansul pe Finn și Estella, o fată închipuită, băiatul într-o seară o sărută și mângâie pulpa și părțile intime ale fetei.
Regizor: Alfonso Cuarón
Scenariu: Charles Dickens , Mitch Glazer

Inimile deșertului - Desert Hearts (1985)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 701 | Romantice
13
Mar
BluRay 720pDescriere Film: În 1959, Vivian Bell, un profesor de engleză în vârstă de 35 de ani, la Universitatea Columbia din New York , călătorește la Reno pentru a stabili rezidența în Nevada (un proces care durează șase săptămâni), pentru a obține un divorț rapid . Stă la o fermă de pensiuni pentru femeile care așteaptă finalizarea divorțurilor. Ranchul este deținut de Frances Parker.
La scurt timp după sosirea ei la Reno, Vivian îl întâlnește pe Cay Rivvers, un tânăr sculptor cu spirit liber. Frances a fost amanta de multă vreme a răposatului tată al lui Cay, Glenn, și a crescut-o pe Cay după ce mama ei biologică (soția lui Glenn) a abandonat-o.
Regizor: Donna Deitch
Scenariu: Jane Rule, Natalie Cooper

Noaptea Amatorilor - Amateur Night (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 602 | Romantice
11
Mar
WEBRip 720pDescriere Film: Guy Carter ( Jason Biggs ) este un arhitect șomer care se străduiește să ajungă la capăt. Cu facturile ridicate, soția sa Anne ( Jenny Mollen ) găsește o postare pe Craigslist pentru un șofer și îl trimite pe Guy, împotriva voinței sale, pentru locul de muncă. Guy se duce apoi la interviu și se așteaptă să fie un șofer de pizza, dar se găsește ca șofer pentru o prostituată pe nume Nikki ( Janet Montgomery ).
Nikki îi spune lui Guy că prima lor oprire ar fi un obișnuit al ei, un medic pervers în Bel Air ( Steven Weber ). Îi spune lui Guy să o aștepte în mașină, dar când nu răspunde ore în șir, Guy decide să intre în casă.
Regizor: Lisa Addario, Joe Syracuse
Scenariu: Lisa Addario, Joe Syracuse

Ochi de înger - Angel Eyes (2001)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 638 | Romantice
28
Feb
WEBRip 720pDescriere Film: Un bărbat misterios este atras de o femeie ofițeră de poliție și apare o relație neobișnuită, deoarece nu totul este așa cum pare.
Într-o noapte umedă și ploioasă din Chicago, ofițerul de poliție Sharon Pogue se află la locul unui grav accident de circulație care ținea mâna uneia dintre victime, pledând să se țină și să nu renunțe. Un an mai târziu, Sharon este frustrată de bărbații cu care se întâlnește și s-a înstrăinat de familia ei pentru că l-a arestat pe tatăl ei pentru că a bătut-o pe mama ei Josephine. Tatăl și fratele ei, Larry, nu au iertat-o ​​niciodată, iar furia ei îi afectează munca de poliție.
Regizor: Luis Mandoki
Scenariu: Gerald Di Pego

The Decameron - Decameronul (1971)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 637 | Romantice
20
Feb
BluRay 720pDescriere Film: Pier Paolo Pasolini împletește o mână de povești morale din secolul al XIV-lea ale lui Giovanni Boccaccio în acest pitoresc liber pentru toți. Decameronul explorează deliciile și colțurile întunecate ale unui timp mai vechi și, așa cum a văzut-o cineastul, timp mai puțin compromis. Printre deliciile principale se numără faptele unui tânăr cu o bandă de tâlhari de morminte, o turmă de călugărițe care păcătuiesc cu un grădinar curelat și apariția lui Pasolini ca elev al pictorului Giotto, la lucru pe o frescă masivă. Unul dintre cele mai populare filme ale regizorului, Decameronul, transpus la Napoli din Florența lui Boccaccio, este o înlăturare a pietelor din religie și sex.
Regizor: Pier Paolo Pasolini
Scenariu: Giovanni Boccaccio, Pier Paolo Pasolini
BluRay 720pDescriere Film:

O poveste de dragoste scânteie între un tânăr actor și o doamnă principală de la Hollywood.
În octombrie 1981, Gloria Grahame joacă rolul Amandei în The Glass Menagerie din Lancaster și se îmbolnăvește. Ea apelează la un fost iubit, Peter Turner, care o duce cu reticență la casa părinților săi din Liverpool pentru a se recupera.

Regizor: Paul McGuigan
Scenariu: Peter Turner, Matt Greenhalgh
« 1 2 ... 17 18 19 20 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.