Titanic (1997)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 48 | Romantice
19
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului Titanic (1997)

wson Calvert, femeia din desen, este adusă la bordul navei Keldysh și îi spune lui Lovett despre experiențele sale de pe Titanic.
În Southampton-ul anului 1912, pasagera de 17 ani de la clasa I, Rose DeWitt Bukater, logodnicul ei Cal Hockley, și mama ei, Ruth, se îmbarcă pe luxosul Titanic. Ruth speră ca mariajul lui Rose să rezolve problemele financiare ale familiei. Neinteresată de măritiș, Rose se gândește să se sinucidă, încercând să sară de pe vapor, dar Jack Dawson, un artist sărac, intervine și o salvează. Când Cal devine indiferent, ea îi sugerează că Jack merită o recompensă. El îl invită pe Jack să ia cina cu ei la clasa I, seara următoare. Jack și Rose dezvoltă o relație de prietenie, cu toate că Ruth și Cal sunt circumspecți asupra lui. După cină, Rose i se alătură în secret lui Jack la o petrecere de la clasa a III-a.
Conștientă de dezaprobările lui Cal și Ruth, Rose refuză avansurile făcute de Jack, dar realizează că îl preferă mai mult pe el decât pe Cal. După ce se întâlnesc pe prora la apus, Rose îl aduce pe Jack în camera ei; la cererea ei, Jack o desenează pe Rose, aceasta pozând numai cu darul de logodnă a lui Cal, colierul Inima Oceanului. Ei scapă de garda de corp a lui Cal și fac dragoste într-un automobil din cala vasului. Pe puntea principală, ei sunt martori la lovirea pachebotului cu un aisberg și îi aud pe ofițeri cum discută despre seriozitatea loviturii.
Cal descoperă desenul lui Jack în seiful său, împreună cu un bilet cu o insultă și colierul. Când Jack și Rose încearcă să-l informeze pe Cal de coliziune, el își pune garda de corp să strecoare colierul în buzunarul lui Jack și să-l acuze de furt. Jack este arestat, dus în biroul ofițerilor și încătușat. Cal pune colierul în buzunarul propriului palton.
În timpul ce vasul se scufundă, Rose îl părăsește pe Cal și pe mama ei, și îl eliberează pe Jack; mama ei reușește să scape cu o barcă de salvare. Pe punte, Cal și Jack o încurajează să facă la fel; Cal îi spune că a aranjat ca el și Jack să scape și ei cu o barcă. După ce Rose se urca în una, Cal îi spune lui Jack că aranjamentul este doar pentru el. În timp ce barca este coborâtă, Rose decide că nu poate să-l părăsească pe Jack și sare înapoi pe vas. Cal îi ia pistolul gărzii sale de corp și îi urmărește pe Rose și pe Jack prin salonul inundat de la clasa I. După ce își termină muniția, Cal realizează că Rose are acum colierul la ea, după ce el îi dăduse paltonul mai devreme. El reușește să scape cu o barcă după ce salvează un copil pierdut.
După câteva obstacole, Jack și Rose se reîntorc pe punte. Bărcile de salvare au plecat, iar pasagerii mor unul câte unul în timp ce pupa se ridică din apă. Pachebotul se rupe în două, ridicând pupa în aer. Jack și Rose se scufundă odată cu pachebotul, dar reușesc să iasă la suprafață și găsesc un panou de lemn plutitor, ce poate să țină doar o persoană. El o asigură că ea va muri de bătrânețe și la căldură în patul ei. El moare de hipotermie,[10] dar ea este salvată.
Cu Rose care îl evită pe Cal pe rută, RMS Carpathia duce supraviețuitorii la New York City, iar aici Rose răspunde că numele ei este Rose Dawson. Ulterior, Cal se sinucide după ce își pierde toți banii în urma crahului de pe Wall Street din 1929.
Înapoi în prezent, Lovett decide să-și abandoneze căutările după ce i-a auzit povestea lui Rose. Singură pe puntea navei Keldysh, Rose scoate Inima Oceanului — colierul fiind în posesia ei în tot acest timp — și îl aruncă în ocean, acesta ajungând pe epava vasului. În timp ce ea aparent doarme sau moare în patul ei,[11] pozele de pe noptieră arată viața liberă și aventuroasă pe care ea ar fi vrut să o aibă împreună cu Jack. O Rose tânără se reunește cu Jack pe Marea Scară a Titanicului și este aplaudată de pasagerii de la bordul mărețului vas.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Titanic (1997) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |