Tabăra Belvidere - Camp Belvidere (2014)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 227 | Romantice
24
Iul
WEBRip 1080p

Titlu Filmului Tabăra Belvidere - Camp Belvidere (2014)

Camp Belvidere este o poveste de dragoste lesbiană scrisă, regizată și cu rolul talentatei Astrid Ovalles. Amplasat la sfârșitul anilor 1950, scurtmetrajul prezintă povestea de dragoste a lui Gin (Astrid Ovalles), o asistentă de tabără; și liderul taberei de 18 ani pe nume Rose (Molly Way).
Într-un deceniu în care două femei care se iubeau erau considerate „nenaturale”, Camp Belvidere este o poveste confruntatoare de iubire și acceptare, de dorință și disperare. La doar 18 ani, Rose este o tânără încrezătoare în sine, spre deosebire de Gin, care a trăit reînnoită de a fi ea însăși de ani de zile. În spatele exteriorului liniștit, Gin este o persoană minunată, grijulie și interesantă - un călător mondial cu un gust muzical excelent. Ca prieten și mentor, Gin recomandă citirea cărții numită „Curcubeul” de DH Lawrence - un controversat roman englez publicat în 1915. În ciuda implicațiilor homosexuale ale materialului scris, speranța pentru un viitor al adevărului și libertății părea departe. . Rose nu vrea să renunțe. Această forță de neoprit o va lua pe Gin prin surprindere și va trebui să decidă dacă riscă totul sau lasă dragostea să scape din viața ei.
Selecția de muzică înfrumusețează romantismul, oferind melodii moi, melodii latine și muzică clasică. Astrid Ovalles ca Gin este orbitor - ochii tăi merg oriunde se mișcă. Chimia este bine creată între ea și restul distribuției. Spectacole excelente ale lui Molly Way, Stacee Mandeville și Spencer Rhys Hughes.
Povestea de dragoste intensă dintre două femei de acum zeci de ani sau chiar secole este egală cu poveștile pasionate care includ personaje curajoase și spectacole în afara lumii. La fel de captivant ca Carol (2015); și la fel de pasionat ca Fingersmith (2005), Camp Belvidere este o poveste electrizantă a lesbiei care trebuie vizionată, care a câștigat recunoașterea devenind un favorit în rândul comunității LBQ din întreaga lume.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Tabăra Belvidere - Camp Belvidere (2014) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |