Filmul Personal Shopper (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 164 | Romantice
10
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului Filmul Personal Shopper (2016)

Maureen este un personal shopper la Paris pentru Kyra, un supermodel exigent. Fratele ei geamăn Lewis a murit recent de o afecțiune cardiacă, o afecțiune împărtășită de Maureen. Amândoi erau interesați de spiritism și se simțeau mediumi.
Maureen rămâne peste noapte acasă la fratele răposatului ei, în speranța unui semn de la el și are o scurtă întâlnire cu o prezență spirituală. Iubita lui Lara vrea să vândă conacul unui cuplu care îl cunoștea și îl iubea pe fratele ei, dar vor ca Maureen să afle dacă conacul are spirite, binevoitoare sau răuvoitoare. Maureen și fratele ei își făgăduiseră reciproc că cel care a murit vreodată primul îi va da celuilalt un semn după moarte. În timpul discuției cu potențialii cumpărători, Maureen îl descoperă pe artista Hilma af Klint , ale cărei picturi au fost inspirate de mesaje din lumea spiritelor. Maureen discută video cu iubitul ei Gary, care este angajat în Oman și o încurajează să plece de la Paris și Kyra și să vină în vizită. Spune că încă nu poate.
La apartamentul lui Kyra, Maureen se întâlnește și vorbește cu iubitul lui Kyra, Ingo, care îi spune că Kyra intenționează să se despartă de el pentru că se teme că soțul ei va descoperi relația lor. Maureen mai petrece o noapte acasă la Lewis și robinetele se aprind. Îi cere lui Lewis să vorbească cu ea și descoperă că opera de artă a fost zgâriată. Ea este apoi îngrozită de un spectru agresiv, supărat al unei femei. Maureen fuge din casă.
În drum spre Londra pentru a ridica haine pentru Kyra, Maureen primește o serie de mesaje text de la un număr necunoscut, despre care inițial suspectează că ar putea fi răposatul ei frate Lewis. Dar expeditorul se jucă cu Maureen și, în cele din urmă, o încurajează să încerce hainele lui Kyra, ceea ce i s-a interzis să facă. Se întoarce la Kyra și, în cele din urmă, decide să facă exact asta, încercând hainele lui Kyra și devenind excitată de ea. Își petrece noaptea în patul lui Kyra într-o rochie adunată de la Londra. Spectrul feminin apare apoi în dormitor, determinându-l pe Maureen să se trezească brusc. A doua zi dimineață, Maureen o vizitează pe Lara pentru a-i spune că nu mai există o prezență supranaturală în conac.
Expeditorul de text continuă și sugerează o întâlnire, lăsându-i o cheie de cameră pentru un hotel. Când vizitează camera în una din rochiile lui Kyra, nimeni nu este acolo, dar când verifică la recepție, descoperă că camera este rezervată pe numele ei și a fost plătită în avans în numerar.
După ce a ridicat bijuterii scumpe pentru Kyra, Maureen se întoarce în apartamentul lui Kyra, unde descoperă cadavrul sângeros al lui Kyra și vede imagini trecătoare. Ea merge și este interogată de polițiști, care întreba despre locația bijuteriilor, printre altele, despre care Maureen spune că a lăsat-o la Kyra. Textul cere să știe dacă a menționat conversațiile lor la poliție. Vorbește cu iubitul ei și îi spune ce s-a întâmplat și că vine să-l vadă. El îi spune că nu este nimic după moarte.
Mai târziu, Maureen descoperă că bijuteriile se află în apartamentul ei, iar textul îi cere să se întoarcă în camera de hotel, ceea ce face, cu bijuteriile. Aude un zgomot și își ridică privirea, recunoscând aparent persoana nevăzută.
Lifturile și ușile din hotel sunt apoi afișate deschizându-se și închizându-se, deși nu se vede nimeni trecând prin ele. Imediat după aceea, Ingo este prezentat părăsind hotelul și este prins de doi polițiști. El luptă și împușcă unul și fuge, dar în cele din urmă este prins, arestat și mărturisește că a ucis-o pe Kyra.
Maureen o întâlnește pe Lara la un restaurant, explică cele mai recente evenimente și că pleacă pentru a fi alături de iubitul ei. Mai întâi, ea merge să-l vadă pe noul iubit al Larei, Erwin, care era prieten cu Lewis înainte de moartea sa. Ei vorbesc despre posibilitatea ca sufletul lui Lewis să fie încă prezent, ceea ce el crede, dar Maureen pune la îndoială. El pleacă și, în timp ce Maureen stă singură în grădină, un vânt se agită și o figură este văzută în spatele ei în bucătărie, ținând un pahar. Figura dispare și sticla levitează scurt înainte de a cădea și a se sparge pe podea.
Maureen zboară în Oman pentru a-l vizita pe Gary în munți. Ajunsă în camera lui, ea aude un zgomot în camera alăturată și găsește un pahar plutind în aer; cade și se sfărâmă. Bănuiește prezența lui Lewis și îi pune întrebări, acceptând lovituri simple ca da, două pentru nu. Când în cele din urmă își pune întrebarea repetată de două ori: „Lewis, ești tu”, se face liniște. Apoi întreabă: „Sau sunt doar eu?” Există o singură lovitură pentru da.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Filmul Personal Shopper (2016) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |