Paradis: Dragoste - Paradies: Liebe (2012)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 175 | Adult
07
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Paradis: Dragoste - Paradies: Liebe (2012)

Austriaca, în vârstă de 50 de ani, Teresa este în vacanță într-o stațiune de pe plajă din Kenya . Cu încurajarea altor femei de vârstă mijlocie din stațiune, ea întâlnește bărbați mai tineri și face sex cu ei. În același timp, își face griji dacă o găsesc cu adevărat atrăgătoare și își exprimă adesea îngrijorarea cu privire la vârsta, greutatea și aspectul ei. Deși bărbații mărturisesc dragoste pentru ea, unii încă din prima clipă o văd, la început este precaută. Bărbații persistă, numindu-i „Schatz” (comoară) și „dragoste”, dar în cele din urmă îi solicită banii. Importanța acestor turiști „mama zahărului” este evidentă atunci când femeile părăsesc stațiunea și sunt solicitate și abordate în mod constant de grupuri de bărbați care își mărturisesc dragostea în germană și engleză.
Ea construiește o scurtă relație cu un bărbat pe nume Munga, care face sex cu ea și o prezintă unei femei despre care pretinde că este sora lui. Împreună, o conving pe Teresa să le dea câteva mii de șilingi (sute de euro) pentru rudele lor din spital și pentru bebelușul ei, susținând că tatăl său a abandonat-o. Pe parcursul a câteva scene, Munga și rudele sale reușesc să o preseze să dea tot mai mulți bani până când portofelul ei este literalmente gol. Devine clar că este interesat în totalitate de banii ei, dar, în același timp, ea îl obiectivează făcându-i fotografii nud în timp ce doarme. În cele din urmă își pierde legătura cu el și se întoarce la hotelul său, găsindu-l ulterior în mare cu femeia despre care pretindea că este sora lui. Ea își dă seama că femeia este de fapt soția lui și îl înfruntă, trăgându-i părul și plesnindu-l.
Ea întâlnește un alt bărbat pe plajă și începe o altă relație sexuală, care se termină brusc atunci când el îi cere și bani.
Teresa încearcă de mai multe ori să-și cheme fiica înapoi în Austria, dar în mod constant nu poate ajunge la ea. Lasă mesaje pentru a-i reaminti că ar dori să primească un telefon de ziua ei, dar nu reușește niciodată să ia contact. Prietenii Terezei angajează pentru ziua ei un decapant de sex masculin, care dansează nud pentru ei. Sunt dezamăgiți că nu reușesc prea mult să-l trezească sexual, în ciuda dansului, a-și lua hainele și a-l atinge peste tot.
Mai târziu, Teresa îl invită pe barmanul stațiunii sale în camera ei și îl instruiește să o sărute pe diferite părți ale corpului, ceea ce face. Cu toate acestea, când ea îi spune să-i sărute zona genitală, el refuză. Furios, ea îi spune să iasă și plânge singură pe pat.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Paradis: Dragoste - Paradies: Liebe (2012) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |