Mergeți pe partea sălbatică - Walk on the Wild Side (1962)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 210 | Romantice
02
мai
BluRay 720p

Titlu Filmului Mergeți pe partea sălbatică - Walk on the Wild Side (1962)

În timpul Great Depression , Dove Linkhorn și Kitty Tristram se întâlnesc pe drum în Texas, fiecare călătorind separat către New Orleans . Ei decid să călătorească împreună, făcând autostop și saltând trenuri de marfă. Dove speră să-și găsească dragostea pierdută Hallie Gerard și nu este interesat când Kitty vine la el sexual.
După ce Kitty fură din cafeneaua din New Orleans, unde ea și Dove se opresc pentru o masă, el o părăsește și face lucrurile bine cu proprietarul, Teresina Vidaverri. Ea îi dă lui Dove un loc de muncă la cafenea și un loc unde să stea în timp ce el o caută pe Hallie. O găsește lucrând la Doll House, un luxos cartier francez bordello , unde Jo Courtney este doamna.
Mai târziu, se dezvăluie că, după ce soțul lui Jo și-a pierdut picioarele într-un accident, ea și-a pierdut interesul pentru el. O relație lesbiană este sugerată între Jo și Hallie, care este susținută de proprietar în a-și urmări interesul pentru sculptura laterală. Dar Hallie încă lucrează pentru Jo ca prostituată la fel ca celelalte femei. Hallie este nemulțumită de viața ei la Jo, dar nu vrea să renunțe la confortul ei pentru a risca viața de căsătorie cu Dove.
Între timp, Kitty începe să lucreze la bordello după ce Jo o scoate din închisoare, unde fusese închisă pentru vagabondaj. Văzând că Kitty și Dove par să se cunoască, Jo îl întreabă pe Kitty despre trecutul ei și află că a călătorit cu Dove din Texas în Louisiana. Jo îl amenință pe Dove cu arestarea pentru transportarea minorului Kitty peste linii de stat în scopuri imorale și pentru viol legal , cu excepția cazului în care pleacă din New Orleans fără Hallie. În timp ce Dove pleacă de la bordello, bouncerul, un alt angajat și soțul lui Jo l-au bătut cu răutate. Kitty privește de la etaj.
Kitty îl ajută pe Dove să se întoarcă la cafenea, unde Teresina îl îngrijește. Femeia mai tânără se întoarce la bordello pentru a-l lua pe Hallie, ajutând-o să ajungă la cafenea. Când Hallie nu poate fi găsit la bordello, Kitty este suspectată și pusă sub presiune; speriată, ea îi aduce pe Jo și pe cei trei bărbați ai ei la cafenea. În timpul luptei care a urmat între bărbați, Hallie este împușcat și ucis de un glonț rătăcit. Pe prima pagină a unui ziar este o poveste despre care mărturia lui Kitty i-a trimis pe Jo și pe alți câțiva de la bordello la închisoare.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Mergeți pe partea sălbatică - Walk on the Wild Side (1962) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |