Filmul Carmilla - The Carmilla Movie (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 83 | Romantice
12
Iun
BluRay 720p

Titlu Filmului Filmul Carmilla - The Carmilla Movie (2017)

La cinci ani după încheierea seriei, Carmilla ( Natasha Negovanlis ) și Laura ( Elise Bauman ) locuiesc acum în Toronto. Laura a încercat să-și înceapă cariera de jurnalist, iar Carmilla se bucură din nou de beneficiile de a fi om. Laura a avut coșmaruri, s-a dovedit a fi o viziune a trecutului lui Carmilla, iar vampirismul lui Carmilla începe să acționeze. Când Perry ( Annie M. Briggs ) și LaFontaine ( Kaitlyn Alexander ) privesc peste Carmilla, se dovedește că umanitatea lui Carmilla (supranumită „Scânteia”) dispare. Figurând că există o legătură între acest lucru și visele Laurei, Carmilla, Laura și prietenii lor, Kirsch ( Matt O'Connor ), Perry, LaFontaine și Mel ( Nicole Stamp), faceți o excursie la un conac din Austria.
La conac, sunt întâmpinați de fantome din trecutul Carmilei; fetele care au fost sacrificate în ritualurile mamei ei și nu pot trece în viața de apoi. Deși nu au resentimente pentru rolurile lui Carmilla în moartea lor, ei explică faptul că există un ritual care poate ajuta la trecerea; Ritualul Lunii Cenușii; dacă Carmilla își sacrifică de bunăvoie mortalitatea și viața umană, prin canalizarea ei într-o bijuterie și distrugerea acesteia. După ce sărbătoresc la o petrecere de mascaradă pe care o găzduiesc fantomele, Carmilla își canalizează umanitatea în bijuterie, dar este furată înainte de a putea fi distrusă. Hoțul se dovedește a fi prietenul și interesul iubirii lui Carmilla din secole înainte, Elle Sheridan ( Dominique Provost-Chalkley ), care anterior a trădat-o pe Carmilla mamei sale înainte de moartea ei.
Elle dezvăluie că este cea din spatele coșmarurilor Laurei și că a luat o dungă sociopatică ca spirit; supărându-se asupra vieții pe care Carmilla și Laura au avut-o împreună și intenționează să fure viața lui Carmilla în scopul restaurării ei; tot timpul fără să-i pese că aruncă celelalte fantome în tărâmul de coșmar care le-a închis odată. Ell îi aruncă pe toate fantomele, cu excepția uneia, în această dimensiune, împreună cu LaFontaine, dar nu este în stare să părăsească conacul. Elle îi urmărește și îi ia pe prietenii Laura și Carmilla, trimițându-i și în dimensiune, și încearcă să-i chinuiască să predea ultima fantomă rămasă, Charlotte ( Grace Lynn Kung ). Folosind-o pe Charlotte ca o capcană, începe o luptă cu Ell, care îi trimite și pe tărâmul coșmarului.
Laura descoperă că tărâmul coșmarului este o dimensiune care îi obligă pe captivi să-și experimenteze în mod constant cele mai proaste amintiri ca un iad personal. Urmărită încă de Elle, Laura descoperă amintirea mai proastă a lui Carmilla despre trădarea Elle. După salvarea celorlalte fantome și a prietenilor lor, Carmilla și Laura îi adună pentru a finaliza ritualul Ash Moon. Elle îi întrerupe din nou, ținând un cuțit în gâtul lui Carmilla și cerând bijuteria. Laura încearcă să apeleze la Ell, fără rezultat, înainte ca Mel să o împuște pe Elle, supunând-o și lăsând ritualul să treacă, eliberând fantomele pentru a trece la viața de apoi.
Întorcându-se acasă, Carmilla și Laura vorbesc despre cum va progresa relația lor, Carmilla fiind din nou vampir. Laura declară că nu o vede ca pe o problemă și cei doi își afirmă dragostea unul față de celălalt. De-a lungul creditelor, cariera Laurei și alte aventuri cu Carmilla, inclusiv descoperirea Fântânii Tineretului, indicând faptul că Laura va continua să trăiască alături de Carmilla, precum și cei doi care dețin un copil. Într-o scenă după credite, Carmilla este abordată de spiritul surorii sale Mattie ( Sophia Walker ), care o avertizează că entitatea pescaros din Silas a fost femeie și a depus ouă. Carmilla este imediat pregătită pentru următoarea aventură.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Filmul Carmilla - The Carmilla Movie (2017) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |