Shortbus (2006)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 36 | Dragoste
27
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Shortbus (2006)

În New York City, Sofia Lin, un consilier de cuplu / terapeut sexual , este căsătorită cu chipeșul, dar lipsit de ambiție și puțin idiot. Ea intră în contact cu un cuplu: un fost copil vedetă ușor egoist, Jamie și fostul lucrător sexual James, celălalt personaj principal al filmului. La început, James îi sugerează iubitului său să-și deschidă relația pentru a face sex cu ceilalți. În timpul primei lor consultații, Sofia îl plesnește, îl plesnește pe Jamie și apoi își dezvăluie scuze statutul „pre-orgasmic” . Cuplul îi sugerează să participe săptămânal la un salon social/artistic/sexual din Brooklyn numit „Shortbus”, care este găzduit de artistul drag Justin Bond .. Sofia se deschide încet către noi experiențe; aceasta include o prietenie cu o dominatrie care poartă numele de Severin. Incapacitatea Sofia de a atinge orgasmul începe să provoace conflict cu Rob, care la rândul său începe să meargă la Shortbus cu Sofia.
James și Jamie se întâlnesc cu un tânăr fost model și cântăreț aspirant pe nume Ceth (pronunțat „Seth”) și cei trei încep o relație sexuală. Între timp, viața lui James și Jamie este urmărită îndeaproape de vecinul lor urmăritor de peste drum , Caleb. Caleb se teme că includerea lui Ceth în relația lui James și Jamie ar putea să-i rupă și astfel să-i distrugă capacitatea de a trăi indirect prin ei, așa că merge pe Shortbus, unde se confruntă cu Ceth. Sofia începe să meargă zilnic la un spa cu un rezervor de privare senzorialăsă se întâlnească cu Severin, iar cei doi încep să poarte conversații intense. Severin începe să o ajute pe Sofia să se relaxeze sexual; Sofia o ajută pe Severin să realizeze o conexiune umană mai profundă decât a experimentat înainte. Într-o seară la Shortbus, Severin discută cu Sofia ideea de a renunța la munca sexuală pentru a-și îndeplini visul de a fi artistă. Cei doi au apoi o experiență sexuală neplanificată, iar Sofia rămâne din nou nemulțumită.
De-a lungul filmului, James este văzut făcând un film despre el însuși și despre relația lui. Se dovedește a fi un bilet de sinucidere. Încearcă să-și ia viața și este salvat de Caleb, care cere ajutor, dar este prea jenat să aștepte împreună cu James ca ajutorul să vină. El își scrie numărul de telefon și adresa de e-mail pe fața lui James în timp ce acesta este inconștient. Când James se trezește în spital, îl sună pe Caleb. James merge la casa lui Caleb pentru a fi consolat, dar nu ia legătura cu Jamie sau Ceth, niciunul dintre ei nu poate înțelege de ce nu i-ar suna sau nu ar veni acasă.
Un trio de scene interconectate arată legăturile dintre problemele emoționale ale personajelor și viața lor sexuală. La casa lui Caleb, el și James fac sex, iar James îi permite lui Caleb să-l pătrundă, lucru pe care nu a mai permis nimănui să facă până acum. După aceea, într-o revelație dramatică, James este văzut în fereastra apartamentului lui Caleb de Jamie, care își dă seama în acel moment că James este în viață și în regulă. Rob și Severin au o întâlnire plătită în care Rob cere să fie biciuit, ceva ce nu i-a putut cere Sofia să facă. Pe măsură ce aceasta progresează, Severin își pierde controlul și Rob încearcă să o consoleze. Sofia pare să viseze să se lupte printr-o zonă împădurită și sălbatică până la un țărm blând, unde încearcă să atingă din nou orgasmul. La eșuare, ea țipă, iar în lumea reală luminile se stingprin oraș, cauzat aparent de frustrarea simultană și colectivă a personajelor.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Shortbus (2006) la o calitate bună

avatar