Tirante el Blanco - Tirant Lo Blanc (2006)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 112 | Romantice
01
мai
BluRay 720p

Titlu Filmului Tirante el Blanco - Tirant Lo Blanc (2006)

În 1401, Tirant lo Blanc , un cavaler celebru, ajunge cu porturile sale mici, dar întărite de luptă , ale Almogavarilor , în portul Constantinopolului . Singurul fiu al împăratului a fost ucis recent de turci, iar împăratul bizantin este prea bătrân pentru a-și conduce armata în luptă. Constantinopolul este amenințat de o invazie otomană și, prin urmare, are nevoie disperată de un lider militar iscusit. La sosire, Tirant este primit de către împărat care îl face comandant în fruntea armatei imperiale.
După ce este prezentat împărătesei, Tirant aruncă o privire asupra sânilor singurului copil supraviețuitor al împăratului, fiica predispusă la sângerare nazală Carmesina. Un adolescent fantezist care tocmai a devenit nubil, frumoasa Carmesina este, de asemenea, rapid lovită de curajul și chipeșul Tirant. Carmesina îi mărturisește dragostea ei pentru Tirant, tutorele ei Ines, poreclită „văduva plăcută”, al cărei soț răposat a fost un aliat al anti-papei. Văduva plăcută pune imediat jos visele romantice ale Carmensinei. Oricât de curajos și iscusit era liderul militar al lui Tirant, el nu are nici sânge regal, nici nu are o avere proprie să aspire să se căsătorească cu moștenitoarea imperiului. Prietenii și confidentele Carmesinei, fecioarele ei: Plăcerea vieții mele și Estefania, gândesc altfel. Speriat de o posibilă invazie otomană, Plăcerea vieții mele, fiica poetului curții, încurajează interesul lui Carmesina pentru Tirant, deoarece aceasta va moșteni tronul și el îl va apăra. Estefania, o altă doamnă de așteptare, susține aventura lui Tirant cu Carmesina pentru că s-a îndrăgostit de mâna dreaptă a lui Tirant, Diafebus. Între timp, împărăteasa are în vedere că Constantinopolul nu are nicio șansă împotriva atacului otoman și vede căsătoria fiicei sale cu sultanul ca fiind singura modalitate de acomodare cu el.
În prima sa bătălie împotriva trupelor sultanului otoman Mehmed al IV-lea, Tirant înregistrează un triumf, dar se întoarce la curtea bizantină cu o rană într-un umăr și cu amenințarea otomană care încă se apropie de Constantinopol. Pleasure-of-My-Life încearcă să consolideze dragostea lui Tirant cu prințesa care trezește dorința lui Carmesina pentru el. Îi povestește prințesei despre un vis senzual în care Carmesina a fost implicată cu Tirant în timp ce Estefania făcea sex cu Diafebus. Între timp, văduva plăcută îl vrea pe Tirant pentru ea însă el îi respinge avansurile sexuale. Estefania, acum logodită cu Diafebus, și Pleasure-of-My-Life l-au lăsat pe Tirant să intre în secret în camera de dormit a Carmesinei. Prințesa doarme pe jumătate și Tirant începe să o mângâie. Când Carmesina devine conștientă de prezența lui Tirant, țipă trezind curtea. Tirant fuge printr-o fereastră a turnului cu ajutorul unei frânghii. Coarda este prea scurtă și este forțat să sară de la o înălțime mare rupându-și unul dintre picioare. A doua zi, Tirant încearcă să ascundă ceea ce se întâmplase, simulând o cădere de pe un cal, dar acesta își rupe celălalt picior și ajunge la pat.
Între timp, împărăteasa începe o aventură cu Hippolytus, un tânăr membru al anturajului lui Tirant. Cuplul abia scapă de a fi găsit împreună în pat de către împărat. Un emisar otoman ajunge la curtea bizantină pentru a cere mâna lui Carmesina în căsătorie pentru Mehmed al IV-lea. Împărații cer o zi înainte ca el să-și poată da consimțământul, dar Carmesina ia lucrurile pe mâna ei. În plină zi, se duce la cortul lui Tirant și face sex cu eroul pus la pat. Când Carmesina refuză să se căsătorească cu Mehmed pentru că a fost cu Tirant, izbucnește războiul. În bătălia decisivă, Tirant îl ucide pe sultan, dar se întoarce de pe câmpurile de luptă rănit grav și moare la întoarcere. Carmesina moare de durere. După moartea împăratului Bizanțului, Hipolit se căsătorește cu împărăteasa și devine noul conducător.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Tirante el Blanco - Tirant Lo Blanc (2006) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |