Filmul Iubiții - The Lovers (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 126 | Romantice
11
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului Filmul Iubiții - The Lovers (2017)

Mary ( Debra Winger ) și Michael ( Tracy Letts ) sunt un cuplu căsătorit. Ei trăiesc împreună, dar sunt înstrăinați unul de altul. Amândoi au relații extraconjugale de lungă durată - ea cu Robert ( Aidan Gillen ) și el cu Lucy ( Melora Walters ). Amatorii lor au cerut amândoi să rupă căsătoria, iar Mary și Michael au jurat că vor face acest lucru după o vizită a fiului lor, Joel ( Tyler Ross ), și a noii sale prietene, Erin ( Jessica Sula ).
Acest plan se strică, totuși, atunci când un sărut devreme între Mary și Michael duce la sex. Se găsesc din nou îndrăgostiți și având întâlniri sexuale pasionale. În același timp, iubiții lor respectivi devin din ce în ce mai nevoiași și mai exigenți, ceea ce îi face să fie mai puțin atrăgători pentru Mary și Michael.
În tren pentru a-și vedea părinții, Joel îl avertizează pe Erin că căsătoria lor este una eșuată și că părinții lui sunt oameni oribili. El este imediat încordat și precaut când intră în casa lor, dar este surprins să-și găsească părinții acționând cu dragoste unul față de celălalt. El începe să creadă că s-ar fi putut schimba.
Iubitorii Mariei și ai lui Michael devin din ce în ce mai agitați. Robert este primul care își confruntă rivalul, spunându-i lui Michael într-un magazin alimentar că Mary îl va părăsi. Apoi, Lucy se apropie de Mary în mașină și îi șuieră. Aceste confruntări fac ca relația reînnoită dintre Maria și Mihail și fiul lor să se destrame. Mary iese din casă câteva ore și plânge în mașină. Furia lui Joel fierbe și el găsește o gaură într-un perete.
Când Mary se întoarce în casă, Joel iese afară, după ce a plâns în brațele lui Erin. Mary și Michael nu par să fie supărați unul pe celălalt, dar scena următoare îi arată pe ei împachetându-și lucrurile pentru a pleca din casă. Următoarele scene îl arată pe Mary la casa lui Robert și pe Michael la Lucy's.
Cu toate acestea, filmul se încheie cu Michael care îi sună lui Mary și îi spune: „Nu mă pot opri să mă gândesc la tine”.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Filmul Iubiții - The Lovers (2017) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |