Filmul Iubitor - Loving (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 118 | Romantice
12
Iun
BluRay 720p

Titlu Filmului Filmul Iubitor - Loving (2016)

Richard Loving, muncitor alb în construcții din județul Caroline, Virginia , se îndrăgostește de o femeie neagră locală și de o prietenă de familie, Mildred Jeter. După ce Mildred a descoperit că este însărcinată, ei decid să se căsătorească. Știind că căsătoria interrasială încalcă legile anti- miscare de la Virginia , conduc cu mașina la Washington, DC pentru a se căsători în 1958. Richard își propune să construiască o casă pentru Mildred la mai puțin de un kilometru de casa familiei sale.
La scurt timp după aceea, adjuncții șerifului au atacat casa lui Mildred și au arestat iubitorii. Când Richard indică licența de căsătorie, șeriful Brooks îi spune pe scurt că nu are valabilitate în Virginia și îi trage pe amândoi la închisoare. Aceștia se pledează vinovați pentru încălcarea legii anti-miscare și sunt condamnați la un an de închisoare. Cu toate acestea, judecătorul suspendă sentința, cu condiția ca aceștia să nu revină împreună în Virginia timp de cel puțin 25 de ani. Lovings se mută la Washington pentru a sta cu o prietenă a lui Mildred. Se întorc pentru scurt timp în județul Caroline, astfel încât primul lor copil, Sidney, să poată fi livrat de mama lui Richard, moașă . Arestați din nou, sunt eliberați când avocatul lor îl informează pe judecător că i-a sfătuit în mod eronat să se întoarcă.
Mildred și Richard au alți doi copii împreună, Donald și Peggy. Cu toate acestea, Mildred devine frustrată de faptul că este departe de țară, iar frustrarea ei crește când urmărește marșul de la Washington . Ea îi scrie procurorului general Robert F. Kennedy pentru ajutor. Kennedy le trimite la Uniunea Americană pentru Libertăți Civile . Avocatul Bernard S. Cohen ia cazul și conferă expertului în drept constituțional Phil Hirschkop . [29] Ei concluzionează că calvarul Lovings are șanse mari să meargă până la Curtea Supremă - și să răstoarne legi similare anti-amestecare în întreaga națiune.
După un accident auto minor care a implicat unul dintre copiii lor, iubitorii decid să se strecoare înapoi în Virginia, stabilindu-se într-o porțiune îndepărtată a King și Queen County , în timp ce cazul lor se mișcă prin instanțe. Cazul lor câștigă o atenție largă și este profilat în revista Life de fotograful Gray Villet . [30] [31] Statul susține că oamenii din rase diferite nu au fost niciodată intenționați să trăiască împreună și merge până la a sugera că copiii iubitorilor sunt ticăloși. Curtea Suprema de statrefuză să anuleze condamnarea iubitorilor. Nedeterenți, Cohen și Hirschkop fac apel la Curtea Supremă federală. Înainte de a merge la Washington, Cohen îl întreabă pe Richard dacă are un mesaj pentru judecători. Richard răspunde: „Spune-i judecătorului că îmi iubesc soția”.
Câteva săptămâni mai târziu, Curtea Supremă consideră în unanimitate că legile care interzic căsătoria interrasială sunt neconstituționale. Lovings se întorc în județul Caroline și reiau construcția casei lor de vis. Un epilog dezvăluie că Richard a murit într-un accident de mașină șapte ani mai târziu; Mildred nu s-a recăsătorit niciodată și a continuat să locuiască în casa pe care i-a construit-o Richard până la moartea ei în 2008.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Filmul Iubitor - Loving (2016) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |