Summer Lovers (1982)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 210 | Romantice
02
Ian
BluRay 720p

Titlu Filmului Summer Lovers (1982)

Americanii Michael Pappas și Cathy Featherstone, un cuplu de tineri din Connecticut care tocmai au absolvit facultatea, se cunosc de aproximativ 10 ani și sunt împreună aproximativ jumătate din acea perioadă. Ei sunt în vacanță aproape toată vara (nouă săptămâni.) pe insula grecească Santorini. Michael vede asta ca pe o șansă de a se bucura de o ultimă vară nebună înainte de a merge la lucru la afacerea tatălui său recent decedat în toamnă. Când vizitează o plajă de nudism aglomerată de alți turiști tineri, la început ezită, dar se trezesc prinși de energia dezinhibată care îi înconjoară.
Cathy citește o carte de tehnici sexuale, apoi îl leagă pe Michael de pat și îi picură ceară de lumânare pe piept. Ea comentează că toată lumea crede că este „atât de bună cu doi pantofi ”, dar își dorește puțin mai multă aventură și dorește să se răzvrătească împotriva creșterii ei destul de conservatoare cu bani vechi .
Michael, care spune că nu a fost niciodată cu o altă femeie, o observă în continuare pe Lina Broussard, un arheolog francez aflat în misiune temporară la săpătura Akrotiri din apropiere . Într-o zi, la plajă fără Cathy, are șansa de a vorbi cu Lina și ajunge să înceapă o aventură cu ea. Apoi se simte atât de vinovat încât Cathy observă imediat că ceva nu este în regulă și recunoaște ceea ce a făcut, insistând că încă o iubește pe Cathy.
Cathy este în mod natural deranjată de acest lucru, dar îi spune să-l scoată din sistemul său, ceea ce ia drept permisiunea de a se întoarce la Lina. Cathy merge apoi la un bar local cu intenția de a se culca cu un alt bărbat ca o modalitate de a se răzbuna împotriva lui Michael pentru că a înșelat-o. Dar, în cele din urmă, ea se găsește după ce a fost luată de un băiat amoros din localitate. Când Michael vine acasă mai târziu, după ce a revăzut-o pe Lina, Cathy este supărată.
Cathy merge acasă la Lina să o confrunte. Lina o asigură pe Cathy că nu intenționează să-l ia pe Michael de la ea, ceea ce pare să o liniștească oarecum pe Cathy. Lina și Cathy ajung să petreacă câteva ore împreună, făcând cunoștință și sunt fascinate de munca celuilalt – arheologia Linei și fotografia lui Cathy.
Michael este derutat când află că cele două femei își dezvoltă o prietenie, dar își revine repede și ele trei petrec câteva zile apropiindu-se treptat. Cathy știe că Michael încă se culcă cu Lina din când în când, dar pare să accepte, deși spune că i-ar fi greu să-i vadă în pat împreună. Cu toate acestea, ea tolerează semne tot mai mari de afecțiune între Michael și Lina în prezența ei.
Într-o scenă foarte tensionată, într-o seară, Cathy îl încurajează pe Michael să o sărute pe Lina. Îi dă o ciuguță pe Lina, dar Cathy spune că nu este convingător. El crește treptat căldura în timp ce o urmărește atent pe Cathy pentru reacția ei. Apoi o sărută pe Cathy, verificând cum o face pe Lina să se simtă. Cei trei ajung să petreacă noaptea împreună. Lina se mută cu ei și ei continuă să se bucure de paradisul insulei ca un grup de trei .
Așa cum fantezia pare a fi un succes total, complicațiile naturale ale vieții domestice, precum cine rufe rufele sau vasele, vin în prim plan. Cei trei trec prin aceste probleme, dar apoi mama lui Cathy, Jean, apare într-o vizită surpriză, readucându-i pe toată lumea la realitate. Vizita este deosebit de tensionată pentru că mama lui Cathy ajunge să-i trezească pe Michael și Lina după o petrecere de naștere pentru Lina la care cei trei se acoperă cu ulei de măsline. Cathy îi spune lui Jean că nu a fost niciodată mai fericită în viața ei. Deși Lina susține că este proastă în relații și preferă doar „să se înșurubească”, cei trei par să se îndrăgostească de jur împrejur.
Aflându-se într-o relație intensă și nesigură cu privire la viitorul ei cu ei, Lina începe să se teamă să nu fie rănită când se termină vara și americanii se întorc acasă. Ei îi spun că nu trebuie să se termine, dar nu intră în detalii. Pentru a evita să se apropie prea mult de noii ei prieteni, Lina dispare alături de un alt tânăr, Jan Tolin, pe care l-a cunoscut la plajă.
Cathy și Michael sunt tulburați și petrec câteva zile căutând-o pe Lina. În cele din urmă, ajung la concluzia că nu o vor găsi atâta timp cât vrea să rămână ascunsă. Dar amintirile lor despre Lina planează peste tot ceea ce încearcă să facă și nu se mai pot bucura de timpul petrecut pe insulă. Își fac bagajele pentru a se întoarce acasă, deși mai au trei săptămâni plătite în avans pentru închirierea lor.
Lina descoperă că fricile ei sunt depășite de sentimentele ei pentru americani și se întoarce să se reîntâlnească cu ei, doar pentru a descoperi că au plecat deja. Ea alergă spre aeroport și îi interceptează exact când sunt pe cale să se îmbarce în avion. Fericiți că au revăzut-o, Cathy și Michael se întorc pentru a petrece ultimele trei săptămâni ale verii cu ea.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Summer Lovers (1982) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |