Concussion - Comoție (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 662 | Romantice
01
мai
BluRay 720p

Titlu Filmului Concussion - Comoție (2013)

Abby Ableman este un flipper de apartamente și designer de interior în vârstă de 42 de ani, cu o viață și obligații domestice de rutină. Într-o după-amiază, fiul lui Abby, Jake, o lovește accidental în cap cu o minge de baseball și este dusă de urgență la urgență de soția ei, Kate, un avocat divorț. După ce a fost diagnosticat cu o comotie cerebrală, Abby își petrece următoarele zile în uimire și începe să-și regândească viața. Kate adoarme pe Abby în timp ce încearcă să facă sex.

După o întâlnire sexuală nesatisfăcătoare cu o prostituată , Abby face aranjamente prin angajatul ei, Justin, pentru a se culca cu o tânără pe nume Gretchen. Cele două femei discută despre modul în care Gretchen folosește această linie de muncă pentru a plăti facultatea și că îi place să aibă acces la întâlniri sexuale. Abby își dă seama că îi place, de asemenea, să aibă acces la noi întâlniri sexuale, deoarece acestea oferă o evadare din viața ei monotonă; ea decide să ia clienți săptămânal. Se întâlnește cu The Girl, partenerul de afaceri și noua iubită a lui Justin, care este de acord să trimită femeile interesate la Abby în schimbul unei mici taxe. Abby își creează pseudonimul, Eleanor, și se întâlnește cu fiecare client potențial la o cafenea ca măsură de precauție, invitându-i la crescătoria ei privată să facă sex doar dacă îi consideră în siguranță.

În curând, Abby are întâlniri sexuale cu o mare varietate de femei, ajungând în cele din urmă să se încurce cu Sam Bennet, pe care îl recunoaște din clasa de spin. La fel ca Abby, Sam se găsește într-o familie nucleară care include un soț de succes (un soț în cazul lui Sam), copii și mulți bani, totuși simte un gol în interiorul ei. Interesul lui Abby pentru Sam crește pe măsură ce se gândește să petreacă mai mult timp decât doar întâlnirile lor sexuale împreună.

Mai târziu, Abby încearcă să întrețină relații sexuale cu Kate, dar apare ca fiind prea agresiv, determinându-l pe Kate să renunțe. Abby se întâlnește cu Justin despre clienții pe care vrea să-i păstreze, determinându-l pe Justin să-l întrebe pe Abby dacă asta își dorește cu adevărat să facă cu viața ei. Amânat de asta, Abby se întâlnește cu Fata la o cafenea, unde îl întrerupe pe Justin din afacere. După o altă întâlnire sexuală, lui Abby îi lipsește să-și ia copiii de la școală, ducând la un dezacord cu Kate. Zile mai târziu, Kate îi ia pe unul dintre clienții ei de divorț să viziteze podul în speranța de a-l vinde. Abby acționează dezinteresat în timp ce Justin împinge ca vândul să fie vândut. În noaptea următoare, Abby îl vede pe Sam cu soțul ei Graham la supermarket. Ea își păstrează distanța la început și observă cum par a fi un cuplu perfect fericit.

Filmul a câștigat 4 premii și a avut 10 nominalizări la Berlin International Film Festival 2013, Chlotrudis Awards 2014, Chéries-Chéris 2013, Film Independent Spirit Awards 2014, GLAAD Media Awards 2014, Gotham Awards 2013, San Francisco International Lesbian & Gay Film Festival 2013.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Concussion - Comoție (2013) la o calitate bună

avatar