Ammonite - Amonit (2020)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 236 | Romantice
26
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului Ammonite - Amonit (2020)

O femeie trece peste un țărm stâncos într-o zi înnorată. Noroiul sub picioarele ei și valurile care se prăbușesc dau tonul unui film profund senzorial și adesea de rutină despre oboseala activității zilnice. Femeia se împiedică în timp ce privește diferite pietre de pe plajă. Se pare că este Mary Anning ( Kate Winslet ), o celebră vânătoare de fosile care caută semne ale vieții străvechi pe țărm, trăind o viață solitară, aproape tăcută, alături de mama ei Molly ( Gemma Jones ). Se pare că are o existență de rutină care ar fi amorțită pentru unii oameni, găsind pietre de lustruit în căutarea fosilelor și abia vorbind. De la începutul filmului „Amonite”, scriitorul / regizorul Francis Leeare încredere în interpretul său principal pentru a transmite o sumă incredibilă fără dialog. Și această încredere dă roade într-una dintre cele mai bune performanțe din cariera lui Kate Winslet.

Totul se schimbă pentru Mary când un bărbat pe nume Roderick Murchison ( James McArdle ) intră în magazinul ei. Este un coleg paleontolog care pare să aibă o apreciere sinceră pentru munca lui Anning, deși abia înregistrează disprețul lui Mary pentru faptul că genul ei este unul dintre motivele pentru care realizările ei nu sunt mai recunoscute. Roderick are o soție pe nume Charlotte ( Saoirse Ronan), pe care îl tratează mai grosolan decât Maria le face fosilele ei. O împușcare a unui insect prins într-un borcan este una dintre puținele ocazii în care Lee este atât de direct în ceea ce privește comparația vizuală, dar se potrivește cu Charlotte, o femeie căreia i se spune ce să facă și când să o facă de către un soț care spune oameni pe care îi are „melancolie”. O scenă timpurie în care Murchisonul ia cina dă tonul dinamicii lor - Roderick comandă o masă elaborată pentru el și apoi îi spune chelnerului să-i aducă soției „pește alb simplu, la cuptor, fără sos”.

Filmul a fost nominalizat la British Independent Film Awards 2021, Camerimage 2020, Chicago International Film Festival 2020, London Critics Circle Film Awards 2021, Seville European Film Festival 2020.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Ammonite - Amonit (2020) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |