Nimic personal - Nothing Personal (2009)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 169 | Dragoste
25
Iul
WEBRip 720p

Titlu Filmului Nimic personal - Nothing Personal (2009)

Lângă un lac ocupat de un bărbat genial pe nume Martin (Stephen Rea) care îi oferă mâncare pentru muncă.
Oblic și enigmatic, este un film care va câștiga publicul la festivaluri și în case de artă și va avea o durată lungă de viață pe DVD și Blu-ray, pe măsură ce fanii îi savurează performanțele și imaginile și reflectează la semnificația sa mai profundă.
Femeia refuză să-și dea numele sau să răspundă la orice întrebări despre propria ei viață și este singular neinteresată de poveștile de viață ale altcuiva. După ce a făcut drumeții și ocazional a făcut o plimbare prin vânt și ploaie și a campat în vreme acerbă, ajunge la o destinație pe care probabil nu o știa că o caută.
Curată și indiferentă, ea îi permite încet lui Martin să ofere mai mult decât mâncare, deoarece el este de acord cu regula ei de a nu pune întrebări și, după un timp, se mută într-o cameră din casă. Puține lucruri sunt dezvăluite și despre Martin, deși este clar în stare bună, mâncând bine cu vin la masă în fiecare seară, pe lângă faptul că este un grădinar capabil și om în aer liber.
Relația lor ciudată crește pe măsură ce Martin sugerează că, dacă încalcă regula, atunci trebuie să cânte și, atunci când o face, interpretarea unui număr gotic de țară psychobilly este hilară. Când femeia își încalcă în sfârșit propria regulă, cântă destul de frumos.
Satisfacția reciprocă a perechii cu singurătatea generează respect și apoi un fel de iubire și, deși curiozitatea reciprocă apare, evenimentele nu se desfășoară într-un mod previzibil.
Rea este de obicei simpatică, iar Verbeek dă viață unui personaj unic. La 85 de minute, este un scurtmetraj care, din cauza personajelor din ce în ce mai absorbante, pe care mulți și-ar dori să le continue mai mult.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Nimic personal - Nothing Personal (2009) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |