Apă pentru elefanţi - Water for Elephants (2011)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 100 | Romantice
16
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Apă pentru elefanţi - Water for Elephants (2011)

Charlie O'Brien, proprietarul Circului Vargas, întâlnește un bărbat în vârstă pe nume Jacob Jankowski, care este separat de grupul său de case de bătrâni . Cei doi inițiază o conversație, iar Jacob dezvăluie că a avut o carieră în domeniul circului și a fost prezent în timpul uneia dintre cele mai infame catastrofe de circ din toate timpurile, egală ca gravitate cu incendiul din circ Hartford din 1944 și cu epava din circul Hagenbeck-Wallace .
Jankowski îi spune povestea lui O'Brien, începând din 1931, când era student în medicină veterinară de 23 de ani la Universitatea Cornell . În timpul examenului final, el este informat că părinții săi au fost uciși într-un accident de mașină. Tatăl său a lăsat datorii uriașe, iar banca a pus sechestru pe casa lui Jacob. Simțind că nu are rost să se întoarcă la școală și neavând acasă unde să meargă, el sare pe un tren care trece unde întâlnește un bătrân amabil pe nume Camel.
Jacob se trezește în dimineața următoare și descoperă că el a sărit pe Benzini Bros tren de circ . El vede o tânără frumoasă pe nume Marlena Rosenbluth și se întâlnește cu August, maestrul de cerc al circului, antrenorul principal pentru animale și soțul Marlenei. Jacob dezvăluie că a studiat știința veterinară și August îl angajează pe Jacob ca medic veterinar pentru animalele de circ după ce Jacob i-a spus lui August că Silver (un cal de spectacol) are laminită .
August îi instruiește lui Jacob să îl repare pe Silver și să-l mențină performant cât mai mult posibil. Dar Iacob nu suportă să vadă suferința lui Silver și își asumă sarcina să-i spună lui Marlena și îl împușcă pe Silver. August este furios cu decizia lui Jacob de a eutanasia Silver împotriva ordinelor. Pentru a-i arăta lui Jacob cine este șeful, el îl amenință să-l arunce din trenul în mișcare - spunându-i că suferința unui animal nu este nimic în comparație cu cea a unui bărbat și că Jacob trebuie să îndeplinească toate ordinele viitoare ale lui August dacă dorește să-și păstreze locul de muncă.
August îl procură în cele din urmă pe elefantul Rosie ca înlocuitor al lui Silver. Îl invită pe Jacob la mașină pentru cină și cocktailuri cu el și Marlena. Jacob privește cuplul căsătorit flirtând și dansând în fața lui, dar devine clar că relația lor este complicată, deoarece August este posesiv, gelos și dur cu Marlena.
În următoarele câteva săptămâni, August devine frustrat când Rosie pare imposibil de antrenat. August este brutal cu Rosie, bătând-o cu un cârlig atunci când nu reușește să respecte ordinele. După o bătaie brutală pe care August i-a dat-o lui Rosie când a fugit după ce a fugit de eveniment și a lăsat-o pe Marlena, Jacob își dă seama că elefantul înțelege doar polonezacomenzi. După aceea, Rosie cântă frumos, iar circul se bucură de o scurtă perioadă de succes. În timp ce lucrează împreună pentru a-l instrui pe Rosie, Jacob și Marlena se îndrăgostesc. După ce August descoperă acest lucru, îi batjocorește crunt pe cei doi, chiar până la un punct în care îi obligă pe cei doi să se sărute în fața lui. Marlena descoperă că August intenționează să-l arunce pe Jacob din tren și fug împreună, ascunzându-se într-un hotel local. La scurt timp după ce și-au consumat relația, ei sunt lăsați în pândă de bărbații lui August, care o târăsc pe Marlena și îl băteau pe Jacob.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Apă pentru elefanţi - Water for Elephants (2011) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |