Habitación en Roma - Room in Rome - Cameră în Roma (2010)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 136 | Romantice
16
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Habitación en Roma - Room in Rome - Cameră în Roma (2010)

O cameră de hotel din centrul Romei servește drept cadru pentru două femei tinere și recent cunoscute pentru a avea o aventură fizică care le atinge chiar sufletele.

În prima zi a verii din iunie, Alba ( Elena Anaya ), o turistă spaniolă de 30 de ani din Roma, aduce o femeie rusă mai tânără Natasha ( Natasha Yarovenko ) în camera ei de hotel în timpul ultimei lor seri de vacanță la Roma. Detaliile despre cum s-au întâlnit într-un club de noapte sunt lăsate vagi. Odată ajunsă în cameră, Natasha este la început destul de reticentă, insistând că este dreaptă, dar clar mai experimentată Alba se descurcă cu îndemânare în jurul ezitării lui Natasha. Măgulită și tentată de Alba, Natasha răspunde progreselor sale sexuale, dar continuă să susțină că este dreaptă și că nu a întreținut niciodată relații sexuale cu o femeie. Alba contrazice susținând că este lesbiană și că nu a făcut niciodată sex cu un bărbat.

Alba și Natasha se dezbracă mai întâi și se culcă, dar Natasha este încă foarte nervoasă. Alba le sugerează să se așeze mai întâi unul lângă altul și să se atingă doar casual de fața celuilalt. O fac până când Alba devine atât de relaxată încât adoarme. Natasha se ridică liniștită din pat, se îmbracă și iese din cameră, întrebându-se ce s-ar fi întâmplat dacă ar rămâne și și-a consumat curiozitatea și atracția față de Alba. În graba ei de a pleca, Natasha își lasă telefonul mobil în urmă, iar tonul de apel o trezește pe Alba. Natasha se întoarce curând și o cere pe Alba pentru telefonul ei mobil, dar este reticentă să intre din nou în cameră. Când trece un chelner care trece pe noapte, pe nume Max, Alba îl apucă pe Natasha și o duce înapoi în cameră. În timp ce vorbeam despre locația hotelului Natasha și uitam la o hartă veche a Romei din secolul I, Alba continuă să cocheteze cu Natasha cu trupul ei gol. Natasha cedează curând atracției și curiozității față de Alba, ducând-o să se dezbrace rapid din nou și să se culce, unde ea și Alba fac sex pentru prima dată.

În următoarele 10 ore, Alba și Natasha devin mai apropiate una de cealaltă, pe măsură ce Natasha devine mai relaxată și mai confortabilă în jurul Alba cu relațiile lor de dragoste. Alba și Natasha împărtășesc povești, oprindu-se periodic pentru a-și ilustra punctele cu imagini pe internet, vorbesc despre lucrările de artă din camera de hotel și își explorează reciproc corpurile nud prin sex. Alba spune mai întâi o poveste despre cum mama ei a abandonat-o când era mică și a ajuns să fie femeia păstrată a unui arab bogat din Arabia Saudită, în timp ce Natasha împărtășește mai târziu povestea despre tatăl ei abuziv și cariera surorii sale gemene ca istoric de artă.

Filmul a fost nominalizat la ASECAN 2011, Fotogramas de Plata 2011, Goya Awards 2011, Spanish Actors Union 2011 și la Turia Awards 2011.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Habitación en Roma - Room in Rome - Cameră în Roma (2010) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |