Si mama ta la fel! - Y tu mamá también (2001)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 61 | Romantice
20
Noi
BluRay 720p

Titlu Filmului Si mama ta la fel! - Y tu mamá también (2001)

La o nuntă, o întâlnesc pe Luisa ( Maribel Verdú ), soția vărului lui Tenoch, Jano. Încercând să o impresioneze pe Luisa, băieții vorbesc despre o plajă fictivă, retrasă, numită Boca del Cielo („Gura raiului”); cu toate acestea, ea refuză inițial invitația lor de a-i însoți acolo. Mai târziu, Luisa vizitează un medic; după numirea ei, primește un telefon de la un Jano beat, care mărturisește în lacrimi că a înșelat-o. A doua zi, Luisa îl sună pe Tenoch și îl întreabă dacă oferta lor de a-i însoți la plajă este încă deschisă.
Deși Julio și Tenoch nu au nicio idee unde vor merge de fapt, cei trei au pornit, conducând prin Mexic rural. Ei vorbesc despre relațiile lor și experiențele sexuale pentru a petrece timpul: băieții se laudă cu isprăvile lor, în timp ce Luisa vorbește despre Jano și își amintește de prima ei dragoste, care a murit într-un accident de motocicletă.
În timpul unei opriri peste noapte, Luisa lasă un mesaj plin de lacrimi pe robotul telefonic al lui Jano, explicând că l-a părăsit. Tenoch intră în camera ei de motel în căutarea șamponului, dar o găsește plângând. Luisa îl seduce, iar cei doi fac sex. Julio îi vede prin ușa deschisă și pleacă supărat. După aceea, Julio îi spune lui Tenoch că a făcut sex cu iubita lui Tenoch. A doua zi, Luisa observă tensiunea dintre băieți, așa că face sex cu Julio pentru a egaliza statutul lor perceput. Un Tenoch supărat dezvăluie apoi că a făcut sex cu iubita lui Julio. Julio și Tenoch încep să se lupte, dar se opresc când Luisa amenință că îi va părăsi.
Conducând de-a lungul drumului de coastă în acea seară, se întâlnesc cu o plajă izolată care se numește de fapt Boca del Cielo. Făcând tabăra acolo, încep să se relaxeze și să se bucure de ocean, împreună cu compania unei familii locale. După ce campingul lor este jefuit de o turmă de porci, ei petrec noaptea în satul din apropiere, unde Luisa îi dă un nou telefon lui Jano, luându-i la revedere afectuos, dar definitiv.
În acea seară, Luisa, Julio și Tenoch beau în exces și glumesc despre transgresiunile lor sexuale. Julio și Tenoch dezvăluie că fiecare a făcut sex frecvent cu iubita celuilalt. Julio adaugă că a făcut sex cu mama lui Tenoch, dar nu este clar dacă vorbește serios. Cei trei dansează împreună senzual și apoi se retrag în camera lor. În timp ce Luisa îngenunchează între băieți și îi stimulează pe amândoi, băieții se îmbrățișează și se sărută cu pasiune.
A doua zi dimineața, băieții se trezesc împreună, goi. Tenoch iese afară să vomite, iar băieții sunt dornici să se întoarcă acasă. Naratorul explică că călătoria lor înapoi a fost liniștită și fără evenimente și că Luisa a rămas în urmă pentru a explora golfurile din apropiere. Naratorul dezvăluie în continuare că prietenele băieților s-au despărțit de ei, iar Tenoch și Julio au încetat să-și petreacă timpul împreună.
Un an mai târziu, într-o întâlnire întâmplătoare în Mexico City, Tenoch și Julio beau o ceașcă de cafea. Își prind stângaci viața unul celuilalt și vești despre prietenii lor comuni. Tenoch îl informează pe Julio că Luisa a murit de cancer la o lună după călătoria lor și că a fost conștientă de prognosticul ei în timpul petrecut împreună. Tenoch se scuză pentru că actuala lui iubită îl așteaptă. Înainte de a pleca, Tenoch îi spune lui Julio că îl va vedea din nou; cu toate acestea, naratorul dezvăluie că nu se vor mai vedea niciodată.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Si mama ta la fel! - Y tu mamá también (2001) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |