Te iubesc - P.S. (2004)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 159 | Dragoste
05
Sep
WEBRip 720p

Titlu Filmului Te iubesc - P.S. (2004)

O femeie divorțată neîmplinită are șansa de a-și retrăi trecutul când întâlnește un tânăr care pare a fi iubita ei de liceu care a murit cu mulți ani înainte.
Louise Harrington (Linney) , divorțată de treizeci și nouă de ani, lucrează în biroul de admitere de la Columbia University School of the Arts . Ea este deranjată când primește o cerere de la F. Scott Feinstadt (Grace), același nume al iubitei sale de liceu care a fost ucis într-un accident de mașină și cheamă elevul să aranjeze un interviu. Aspectul, manierismele și stilul său pictural seamănă foarte mult cu cele ale fostei sale iubiri și începe să bănuiască că tânăra artistă ar putea fi reîncarnarea flăcării sale vechi. La câteva ore după întâlnire, cei doi se angajează într-o aventură. De asemenea, complică viața Louisei relația cu fostul ei soț Peter ( Gabriel Byrne ), care mărturisește că învață să facă față dependenței de sex, necunoscut ei, le-a chinuit căsătoria; fratele ei mai bun, Sammy ( Paul Rudd ), care este favorizat de mama lor Ellie ( Lois Smith ) în ciuda neajunsurilor sale; și prietena ei cea mai bună Missy ( Marcia Gay Harden ), care a furat-o pe Scott originală de la Louise înainte de moartea sa și pare intenționată să facă același lucru cu versiunea contemporană.
„PS” este al doilea film din două săptămâni care folosește reîncarnarea ca scuză pentru sexul transgresiv. Filmul anterior a fost „ Nașterea ” , în care o femeie în vârstă de 30 de ani devine convinsă că soțul ei mort a fost reîncarnat ca un băiat de 10 ani. Acum vine „PS”, în care o femeie în vârstă de 30 de ani este lovită de asemănarea extraordinară, în nume și înfățișare, dintre un student de 20 de ani și băiatul pe care îl iubea când avea acea vârstă. Decalajul de vârstă face ambele relații problematice; „PS” implică sex, în timp ce „Nașterea” îl ocolește cu prudență.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Te iubesc - P.S. (2004) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |