Inimile deșertului - Desert Hearts (1985)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 123 | Romantice
13
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Inimile deșertului - Desert Hearts (1985)

În 1959, Vivian Bell, un profesor de engleză în vârstă de 35 de ani, la Universitatea Columbia din New York , călătorește la Reno pentru a stabili rezidența în Nevada (un proces care durează șase săptămâni), pentru a obține un divorț rapid . Stă la o fermă de pensiuni pentru femeile care așteaptă finalizarea divorțurilor. Ranchul este deținut de Frances Parker.
La scurt timp după sosirea ei la Reno, Vivian îl întâlnește pe Cay Rivvers, un tânăr sculptor cu spirit liber. Frances a fost amanta de multă vreme a răposatului tată al lui Cay, Glenn, și a crescut-o pe Cay după ce mama ei biologică (soția lui Glenn) a abandonat-o. Cay este angajată ca operator de schimbare la un cazinou din Reno și încheie o relație cu Darrell, șeful ei de control, spunând că a fost „atrasă de atracția sa” față de ea. Când sosește Vivian, Cay se interesează imediat de ea; Vivianul potrivit și elegant este surprins de lipsa de îngrijorare a lui Cay pentru ceea ce cred alții despre ea, deoarece Cay a avut relații cu femei în trecut. Frances, consternată de lesbianismul lui Cay, dar speriată de posibilitatea ca Cay să o lase singură, devine resentimentată pe măsură ce Cay și Vivian se apropie.
După ce participă la o petrecere de logodnă pentru Silver, cel mai bun prieten și coleg de serviciu al lui Cay, Cay ia o Vivian ușor înebriată pentru a vedea Lacul Tahoe la amurg și o sărută. Vivian îi întoarce sărutarea cu pasiune, dar apoi devine îngrijorată și îi cere lui Cay să o ia acasă. Când se întorc la fermă devreme în dimineața următoare, Frances o dă afară cu furie pe Vivian și o acuză că l-a sedus pe Cay. Adânc rănit, Cay părăsește ferma imediat când Vivian se transferă la un hotel lângă cazinou pentru restul sejurului.
Mai târziu, Cay ajunge la camera de hotel a lui Vivian, unde se ciocnesc inițial, dar în cele din urmă își consumă dragostea după ce Cay își scoate hainele și o invită pe Vivian la culcare. Odată cu finalizarea iminentă a divorțului lui Vivian, cei doi se luptă cu viitorul relației lor. La nunta lui Silver, Cay încearcă să se împace cu Frances, afirmând că Vivian „tocmai a ajuns și a pus un șir de lumini în jurul inimii mele”, citând direct propria descriere a lui Frances despre cum s-a îndrăgostit de Glenn.
După ce divorțul lui Vivian a fost finalizat, ea face bagajele și urcă într-un tren pentru a se întoarce în New York. Cay refuză totuși să se angajeze să părăsească Nevada, dar urcă în tren în ultimul moment când începe să se îndepărteze, acceptând să o însoțească pe Vivian până când ajung la următoarea gară.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Inimile deșertului - Desert Hearts (1985) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |