Elegy (2008)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 167 | Romantice
22
Apr
BluRay 720p

Titlu Filmului Elegy (2008)

David Kepesh este critic cultural și profesor, într-o stare de „bărbăție emancipată”: relațiile sale cu femeile sunt de obicei ocazionale, scurte și de natură sexuală. Căsătorit anterior, are un fiu care nu l-a iertat niciodată că și-a părăsit mama. Prietenul său, poetul câștigător al Premiului Pulitzer , George O'Hearn, sugerează că își „bifurcă” viața: să poarte conversații și să se bucure de artă cu o soție și să „păstreze sexul doar pentru sex”. David are, de asemenea, o relație ocazională de 20 de ani cu Caroline, o altă fostă studentă.
El o întâlnește pe Consuela Castillo, o studentă frumoasă și încrezătoare, care participă la una dintre cursurile sale. Ea îi captează atenția ca nicio altă femeie și încep o relație serioasă. George îl sfătuiește să o părăsească înainte ca ea să-l părăsească, dar David nu se poate decide să renunțe la ea. Sunt un cuplu de un an și jumătate, timp în care el continuă să se culce cu Caroline; nicio femeie nu știe de existența celeilalte.
La cină, Consuela îl invită pe David la petrecerea ei de absolvire. După câteva ezitări, acceptă să participe. În ziua evenimentului, David o sună pe Consuela și susține că este blocat în trafic și că va fi inevitabil întârziat. În realitate, stă în mașina lui, nerăbdător să se întâlnească cu familia Consuela. Cu inima zdrobită, Consuela închide și își pun capăt relației. La scurt timp după aceea, George suferă un accident vascular cerebral în timpul unei conferințe de poezie după ce David l-a prezentat și mai târziu moare. David își dă seama prea târziu că a iubit-o cu adevărat pe Consuela și își încheie relația cu Caroline. El își repară oarecum relația cu fiul său, Kenny, care dezvăluie că are o aventură și îi cere indirect sfatul lui David.
Trec doi ani până când Consuela și David intră din nou în contact. În noaptea de Revelion, David ajunge acasă pentru a găsi un mesaj de la Consuela. Ea menționează că trebuie să-i spună ceva înainte ca el să afle de la altcineva. La apartamentul lui, Consuela anunță că și-a găsit un nodul la sân și va avea nevoie de o intervenție chirurgicală. Îndurerat, David plânge și o întreabă de ce nu i-a spus mai devreme. Consuela îi cere apoi lui David să facă fotografii cu sânii ei, înainte ca medicii să-i „distrugă”. David este de acord.
În scena finală, David o vizitează pe Consuela la spitalul unde se recuperează după o mastectomie . Consuela spune: „Îmi va fi dor de tine”. David răspunde: „Sunt aici” în timp ce se urcă în patul de spital și îi sărută ușor fața. Într-o scenă de fantezie, filmul îi revine lui David și Consuela pe plajă, unde Consuela i-a spus lui David că îl iubește.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Elegy (2008) la o calitate bună

avatar