Bull Durham - Bull Durham (1988)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 42 | Romantice
07
Apr
BluRay 720p

Titlu Filmului Bull Durham - Bull Durham (1988)

Aruncată în amestec este Annie (Sarandon), o „grupă de baseball” și o căutătoare spirituală pe tot parcursul vieții care s-a prins de „Biserica Baseball-ului” și a ales, în fiecare an, un jucător de pe Bulls pentru a-i fi iubit și student. Annie cochetează atât cu Crash, cât și cu Ebby și îi invită la ea acasă, dar Crash iese, spunând că este prea veteran pentru a „încerca” ceva. Înainte de a pleca, Crash suscită în continuare interesul lui Annie printr-un discurs memorabil care enumeră lucrurile în care „crede”, terminând cu „Cred în săruturile lungi, lente, adânci, moi, moi, care durează trei zile ... Noapte bună”. În ciuda unor animozități între ei, Annie și Crash lucrează, în felurile lor, pentru a-l forma pe Ebby într-un pitcher din liga mare. Annie joacă robie ușoară jocuri, îi citește poezie și îl determină să gândească în diferite moduri (și îi dă porecla „Nuke”).
Crash îl obligă pe Nuke să învețe „să nu gândească”, lăsând receptorul să facă apeluri (memorabil în două puncte, spunându-i bătăușilor ce pitch vine după ce Nuke își scutură semnele) și îl conferă despre presiunea cu care se confruntă lovitorii din liga majoră își poate lovi „căldura” ( bile rapide ). Crash vorbește și despre plăcerea vieții în liga majoră, pe care a trăit-o pe scurt pentru „cele mai mari 21 de zile din viața mea” și la care a încercat ani de zile să se întoarcă. Între timp, pe măsură ce Nuke se maturizează, relația dintre Annie și Crash crește, până când devine evident că cei doi sunt o potrivire mai potrivită, cu excepția faptului că Annie și Nuke sunt în prezent un cuplu.
După un început dur, Nuke devine un pitcher dominant la mijlocul sezonului, adăugând norocului Bulls noroc și, în cele din urmă, este chemat la ligile majore. Acest lucru provoacă furia gelosă în Crash, care este frustrat de eșecul lui Nuke de a recunoaște tot talentul cu care a fost binecuvântat. Nuke pleacă, Annie își încheie relația, iar Crash își depășește gelozia de a-l părăsi pe Nuke cu câteva sfaturi finale. Bulls, care acum nu mai au rost de mentorul lui Nuke, lansează Crash. Crash se prezintă apoi acasă la Annie și cei doi își consumă atracția cu o sesiune de dragoste de un weekend. Crash părăsește apoi casa lui Annie pentru a căuta o altă poziție în liga minoră.
Crash se alătură unei alte echipe, Asheville Tourists , și bate recordul ligii minore în cariera de acasă . Îl vedem pe Nuke pentru ultima oară, fiind intervievat de presă ca un legat major, recitând răspunsurile clișee pe care Crash îl învățase mai devreme. Crash se retrage apoi ca jucător și se întoarce la Durham, unde Annie îi spune că este gata să renunțe la afacerile sale anuale cu „băieți”. Crash îi spune că se gândește să devină manager pentru o echipă din liga minoră în Visalia . Filmul se încheie cu Annie și Crash dansând în sufrageria luminată de lumânări a lui Annie.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Bull Durham - Bull Durham (1988) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |