Maid in Manhattan - Camerista (2002)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 55 | Romantice
27
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Maid in Manhattan - Camerista (2002)

Marisa Ventura, o mamă singură care își crește fiul Ty, în vârstă de 10 ani, lucrează ca femeie de serviciu la hotelul Beresford din inima Manhattanului. Când nu este la școală, Ty petrece timp cu colegii Marisa la hotel, care cred că poate fi promovată la conducere.
În timp ce Marisa și colega ei de lucru Stephanie curăță camera socialitei Caroline Lane, Stephanie o convinge pe Marisa să încerce o haină Dolce & Gabbana . Lane ceruse anterior să fie returnată magazinului, iar Stephanie susține că „din punct de vedere tehnic” nu aparține nimănui în acest moment. În altă parte a hotelului, Ty se împrietenește cu oaspetele hotelului și candidatul senatorial Christopher "Chris" Marshall, despre care Ty află că are un interes pentru Richard Nixon, subiectul prezentării sale școlare. Ty vrea să meargă cu Chris să-și plimbe câinele, iar perechea merge în camera lui Caroline pentru a cere permisiunea Marisei. Chris o întâlnește pe Marisa, care poartă haina de designer și este lovită instantaneu cu ea. El presupune că ea este Caroline. Trio-ul petrece ceva timp împreună în parc. Deși Marisa și Chris sunt atrași unul de celălalt, Marisa este îngrozită de faptul că conducerea va afla despre șmecherie și face din asta un punct să-l evite pe Chris după aceea.
Chris îl cere pe majordomul hotelului, Lionel Bloch, să invite „Caroline Lane” la prânz, dar este confuz când apare adevărata Caroline în loc de Marisa. Marisa a fost prezentă când a primit invitația și chiar i-a oferit sfaturi Carolinei cu privire la ce să poarte pentru „prânzul la doi”. Când apare adevărata Caroline, Chris îi cere asistentului său Jerry Siegal să găsească „cealaltă Caroline Lane”, promițându-i că va participa la o cină importantă și îi dorește să meargă cu el. Jerry îi cere lui Lionel să o găsească. Lionel, care și-a dat seama că Marisa este femeia pe care a căutat-o ​​Chris, îi spune să meargă la cină și să pună capăt aventurii repede dacă vrea un viitor în managementul hotelului.
Marisa nu poate să pună capăt aventurii și își petrece noaptea în camera de hotel a lui Chris. A doua zi dimineață, Marisa este văzută de adevărata Caroline și prietena ei care părăsesc camera lui Chris. Caroline dezvăluie adevărul conducerii hotelului și Marisa este concediată în fața lui Chris în suita hotelului Lane. Atât Marisa, cât și Chris își petrec timpul separat, cu el încă gândindu-se la ea. Marisa este, de asemenea, urmărită de mass-media și de mama ei dezaprobatoare Veronica.
Ceva mai târziu, Marisa își asigură un alt loc de muncă ca femeie de serviciu la un alt hotel. Chris susține o conferință de presă la același hotel. Ty participă la aceasta și îl întreabă pe Chris dacă oamenii ar trebui să fie iertați dacă greșesc, făcând referire la fostul președinte al Statelor Unite, Richard Nixon. Ty îl conduce în camera personalului unde Marisa își face pauza. Chris și Marisa se reunesc, iar filmul se încheie cu imagini de publicații care arată că Chris a fost ales, el și Marisa sunt încă împreună după un an, Marisa a început o afacere de ospitalitate, iar prietenele ei de servitoare au fost promovate la conducere.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Maid in Manhattan - Camerista (2002) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |