Eu sunt dragostea - Io sono l'amore - I Am Love (2009)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 125 | Romantice
29
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Eu sunt dragostea - Io sono l'amore - I Am Love (2009)

Familia bogată Recchi este prima și a doua generație de producători de textile din Milano . Tancredi Recchi (Pippo Delbono) și soția sa Emma (Swinton) găzduiesc o cină formalăpentru tatăl încă formidabil, dar bolnav al lui Tancredi, Edoardo Sr. (Gabriele Ferzetti), patriarh și fondator al afacerii de familie, care își sărbătorește ziua de naștere. În timp ce mulți slujitori se agită, familia notează cu dezamăgire vestea că Edoardo Jr. (Flavio Parenti), fiul cel mare al Tancredi și Emma, ​​a pierdut un concurs în ziua de naștere a bunicului său. Edoardo Jr. sosește din acea competiție, după ce a informat familia că a invitat o prietenă. Ea este Eva, din proeminenta familie Ugolini, cu care intenționează să se căsătorească. Frații tineri adulți ai lui Edoardo Jr., Gianluca (Mattia Zaccaro) și Elisabetta (Alba Rohrwacher), se plâng că sunt servite din nou „ ukha ”, felul de mâncare preferat al lui Edoardo Jr., o supă specială mama sa Emma, ​​care este rusăprin naștere, a făcut pentru el încă din copilărie. Bunicul anunță că îi transmite afacerea familiei fiului său, Tancredi, care a lucrat mult timp cu el și, de asemenea, în mod neașteptat, lui Edoardo Jr.
La cină, Elisabetta, care frecventează școala din Londra, îi prezintă bunicului său una dintre lucrările sale de artă, o fotografie, în ciuda tradiției de a-și prezenta picturi. El este dezamăgit, dar încurajat de soția sa plină de farmec Allegra "Rori" Recchi (Marisa Berenson) să treacă peste dezamăgirea sa.
Mai târziu, în timpul sărbătorii zilei de naștere, Edoardo Jr. primește o vizită surpriză a lui Antonio (Edoardo Gabbriellini), bucătarul care l-a învins în competiție mai devreme în acea zi. Antonio aduce cadou un tort frumos, iar Edoardo, flatat de gest, îl prezintă mamei sale.
După petrecere, în timp ce Emma face comisioane, ea descoperă un CD, cu o notă de la Elisabetta către fratele ei Edoardo, dezvăluind că Elisabetta este lesbiană . Ea îi spune fratelui ei o întâlnire cu o femeie și că este îndrăgostită de o altă femeie. Între timp, Edoardo Jr. îl vizitează pe Antonio în restaurantul tatălui lui Antonio. Ulterior își propun să deschidă împreună un restaurant pe o proprietate pe care tatăl lui Antonio o deține în San Remo .
Câteva luni mai târziu, Emma ia prânzul la restaurantul lui Antonio alături de Rori și Eva, iar ea este trezită în timp ce savurează un fel de mâncare de creveți pe care îl pregătește pentru ea. Elisabetta se întoarce la Milano, cu părul tuns scurt, și o invită pe Emma să meargă cu ea la Nisa pentru a căuta un loc pentru expoziția de artă a Elisabettei. În timp ce se oprește în San Remo în drum spre Nisa pentru a-i surprinde fiica, Emma îl vede pe Antonio, îl urmărește și, în cele din urmă, îi vorbește în afara unei librării. Ea merge cu el la casa lui din dealurile de deasupra orașului și își încep aventura.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Eu sunt dragostea - Io sono l'amore - I Am Love (2009) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |