Puterea dragostei - Monster's Ball (2001)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 58 | Romantice
21
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Puterea dragostei - Monster's Ball (2001)

Hank Grotowski, văduv , și fiul său, Sonny, sunt ofițeri de corecție albi într-o închisoare din Georgia. Ei locuiesc cu tatăl lui Hank, Buck, un ofițer corecțional pensionat, a cărui soție (mama lui Hank) a murit prin sinucidere. Sonny este prieten cu frații Cooper, Willie și Darryl, care sunt negri. La ordinul lui Buck, Hank îi înspăimântă pe frați cu o pușcă și mai târziu este confruntat de tatăl lor Ryrus.
Hank, directorul adjunct al închisorii, va supraveghea executarea criminalului condamnat Lawrence Musgrove. Musgrove, un artist amator talentat, desenează o schiță a lui Sonny. Sonny este o persoană timidă și blândă și este la fel de amabilă cu Musgrove pe cât îi permit îndatoririle sale. Sonny are o scurtă întâlnire sexuală cu o prostituată la un motel, apoi încearcă să o întrebe la o întâlnire la cină, dar ea pleacă.
În noaptea dinaintea execuției, Hank îi spune lui Sonny că o „minge de monstru” este ținută de ofițerii de corecție, o întâlnire a celor care vor participa la execuție. Procesul se dovedește prea mult pentru Sonny, care, în timp ce îl conduce pe Lawrence la scaunul electric , vomită, apoi se prăbușește. În urma executării, Hank îl confruntă pe Sonny în baia închisorii și îl plesnește pentru că a fost atât de „moale” și pentru că „a stricat ultima plimbare a unui bărbat”.
A doua zi dimineață, Hank îl atacă pe Sonny în patul său și îi poruncește să părăsească casa. Sonny apucă un revolver de sub pernă și îl ține pe tatăl său cu arma. Confruntarea se termină în sufrageria lor, Hank stând pe covor și Sonny în scaunul obișnuit al lui Buck. Sonny îl întreabă pe tatăl său dacă îl urăște. După ce tatăl său confirmă calm că da, și are întotdeauna, Sonny răspunde: „Ei bine, te-am iubit întotdeauna” și se împușcă în piept, murind.
Hank îl îngropă pe Sonny în grădina din spate cu o înmormântare prescurtată , pentru că, după cum spune Buck, „Era slab”. Ulterior, Hank demisionează din funcția de director adjunct, își arde uniforma în curtea din spate și încuie ușa camerei lui Sonny. El achiziționează o benzinărie locală în încercarea de a oferi o diversiune la pensionare. Coopers îi oferă condoleanțe lui Hank, care întreabă care este Willie și care este „Harry” (greșind numele lui Darryl) și este corectat politicos.
În anii de închisoare a lui Lawrence, care au condus la execuția sa, soția sa, Leticia, s-a luptat în timp ce își creștea fiul, Tyrell, care a moștenit talentul artistic al tatălui său. Ea abuzează fizic și emoțional băiatul pentru obezitatea sa . Împreună cu problemele ei domestice, Leticia se luptă financiar, cu un aviz de evacuare în casa ei de la proprietarul ei Bob Ortiz. Având nevoie disperată de bani, Leticia se angajează la o masă frecventată de Hank. Din cauza lipsei de întreținere (pe care Lawrence o sugerase) mașina se strică, așa că Leticia și Tyrell încep să meargă înainte și înapoi de acasă la restaurant.
Într-o noapte ploioasă, Leticia (după ce a furat o umbrelă) și Tyrell merg pe o autostradă îmbibată. Hank se întâmplă să conducă și îl vede pe Tyrell zăcând sângeros pe pământ și pe Leticia chemând în ajutor. După câteva ezitări, Hank se oprește și, după ce i se spune că Tyrell a fost lovit de o mașină, îi conduce la un spital, unde Tyrell este declarat mort. La propunerea autorităților din spital, Hank o conduce pe Leticia acasă. Câteva zile mai târziu, Hank îi dă lui Leticia o altă călătorie acasă de la restaurant. Încep să vorbească în mașină despre pierderile lor obișnuite, iar ea îl invită să intre. Hank află că Leticia este văduva lui Lawrence, deși el nu-i spune că a participat la execuția soțului ei. Își îneacă durerea cu alcool și fac sex.
Hank duce vechiul camion al lui Sonny la magazinul auto al lui Ryrus și discută despre repararea acestuia, în timp ce fiica lui Ryrus, Maggie joacă în apropiere, Hank menționând că vrea să vândă camionul și întreabă dacă băieții lui Ryrus ar putea să-l ceară. Apoi se oferă să dea camioneta lui Leticia, care acceptă cu reticență după protestele inițiale de disconfort.
Leticia se oprește lângă casa lui Hank cu un cadou pentru el, dar el nu este acolo. Se întâlnește cu Buck, care o insultă și implică faptul că Hank este implicat doar cu ea pentru că se bucură de sex cu femei negre. Leticia, afectată de observații, refuză să interacționeze cu Hank. După ce Hank este conștientizat de acțiunile lui Buck, el îl forțează pe tatăl său să iasă din casă și să intre într-un azil de bătrâni . Apoi, el redenumește stația de benzină „Leticia's”, spunând că este numele iubitei sale când a fost întrebat.
Leticia este evacuată din casa ei și Hank o invită să se mute cu el. Mai târziu, ea descoperă implicarea lui Hank în moartea soțului ei când găsește desenele lui Sonny și Hank făcute de Lawrence în timp ce acesta aștepta executarea. Ea este supărată, dar este încă acolo și îl așteaptă când se întoarce din oraș cu înghețată. Filmul se încheie cu cei doi mâncând înghețată împreună pe veranda din spate, mulțumiți unul cu celălalt.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Puterea dragostei - Monster's Ball (2001) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |