Daneza - The Danish Girl (2015)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 53 | Romantice
14
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Daneza - The Danish Girl (2015)

La mijlocul anilor 1920, Copenhaga, portretistul Gerda Wegener îi cere soțului ei, peisagistul popular Einar Wegener , să înlocuiască un model feminin care vine târziu la apartamentul lor pentru a poza pentru un tablou la care lucrează.
Faptul de a vă prezenta ca o figură feminină demască identitatea de gen a vieții lui Einarca femeie, care se numește Lili Elbe. Aceasta declanșează o progresie, mai întâi provizorie și apoi ireversibilă, de a lăsa în urmă identitatea de Einar, pe care a luptat să o mențină toată viața. Acest lucru are loc în timp ce Lili și Gerda se mută la Paris; Portretele lui Gerda despre Lili în starea ei feminină atrag atenția serioasă a comercianților de artă într-un mod pe care portretele sale anterioare nu l-au avut. Acolo Gerda îl urmărește pe dealerul de artă Hans Axgil, un prieten din copilărie al lui Lili (pe care Lili îl sărutase când erau tineri). În The Danish Girl atracția reciprocă a lui Hans și Gerda este o provocare, deoarece Gerda navighează în relația ei schimbătoare cu Lili; dar prietenia de lungă durată cu Hans și afecțiunea pentru Lili îl determină să-l susțină atât pe Lili, cât și pe Gerda.
Pe măsură ce existența continuă a lui Lili, prezentându-se ca bărbat, devine prea mult de suportat, ea începe să caute ajutor de la psihologi, dar niciunul nu dă rezultate și, într-un caz, aproape o conduce la angajarea într-un azil. În cele din urmă, la recomandarea lui Hans, Lili și Gerda îl întâlnesc pe Dr. Kurt Warnekros . Dr. Warnekros explică faptul că a întâlnit mai mulți oameni ca ea, care sunt bărbați fizic, dar se identifică ca femei, și propune o soluție nouă, inovatoare și controversată: operația de realocare a sexului de la bărbat la femeie. Acest lucru ar presupune o procedură în două părți care implică mai întâi îndepărtarea organelor genitale externe ale lui Lili și apoi, după o perioadă de recuperare, formarea unui vagin. El îi avertizează pe Lili și Gerda că este o operațiune foarte periculoasă, care nu a fost niciodată încercată până acum, iar Lili ar fi una dintre primele care au suferit-o. Lili este de acord imediat și, la scurt timp, călătorește în Germania pentru a începe operația.
Lili moare în cele din urmă din cauza complicațiilor din operație. Filmul se încheie cu Gerda și Hans pe vârful unui deal din Danemarca, în fața celor cinci copaci pe care îi pictase Lili. Eșarfa pe care Lili i-a dat-o inițial Gerdei și care a fost dată ulterior de mai multe ori înainte și înapoi, este dusă pe vânt, dansând.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Daneza - The Danish Girl (2015) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |