Noaptea Amatorilor - Amateur Night (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 74 | Romantice
11
Mar
WEBRip 720p

Titlu Filmului Noaptea Amatorilor - Amateur Night (2016)

Guy Carter ( Jason Biggs ) este un arhitect șomer care se străduiește să ajungă la capăt. Cu facturile ridicate, soția sa Anne ( Jenny Mollen ) găsește o postare pe Craigslist pentru un șofer și îl trimite pe Guy, împotriva voinței sale, pentru locul de muncă. Guy se duce apoi la interviu și se așteaptă să fie un șofer de pizza, dar se găsește ca șofer pentru o prostituată pe nume Nikki ( Janet Montgomery ).
Nikki îi spune lui Guy că prima lor oprire ar fi un obișnuit al ei, un medic pervers în Bel Air ( Steven Weber ). Îi spune lui Guy să o aștepte în mașină, dar când nu răspunde ore în șir, Guy decide să intre în casă. El o găsește pe Nikki într-o poziție de robie compromisă și crede că medicul o chinuie pe Nikki și încearcă să o salveze, stropindu-l cu odorizant. Amândoi fug apoi de la fața locului după ce medicul cade deasupra solului și îl lovește pe cap.
Guy este îngrozit de situație, dar este liniștit de Nikki. Apoi, îl informează cu privire la îndatoririle care au venit odată cu slujba și că primește o reducere din „preluare”, ceea ce îl determină pe Guy să fie acum foarte interesat de slujbă. Apoi continuă să ridice alte două prostituate, Jaxi (Bria Murphy) și Fallon ( Ashley Tisdale ), pentru o petrecere a burlacilor. La casă, lui Guy i se poruncește să spele „feroneria”, referindu-se la o pungă mare plină cu jucării sexuale foarte dezordonate.
Cei patru se îndreaptă apoi către un hotel elegant din Beverly Hills pentru petrecerea burlacilor. Petrecerea este plină de foști băieți excitați conduși de testosteron. Fetele îl numesc apoi pe Guy să joace „proxenet” pentru a-i pune pe băieții frat. Ceea ce urmează este o serie de tachine și dansuri sexuale explicite, urmate de un „eveniment principal”, care implică Fallon ejaculând direct pe Guy.
Guy părăsește momentan petrecerea când Anne intră în muncă falsă. Spre consternarea sa, el dă peste medicul pe care l-a atacat, care ajunge să-l țină ostatic cu o seringă plină cu un drog paralizant și îi ordonă lui Guy să-l ducă la Nikki. La sosirea lor, planurile medicului sunt stricate când Nikki îl determină să se înjunghie cu seringa. Petrecerea burlacilor reia apoi la viteză maximă, dar se oprește când fetele se văd jefuite. Fetele organizează apoi întreaga petrecere a burlacilor la punctul de armă, cerând restituirea banilor lor. Îl urmăresc pe vinovat pe holuri lungi și ajung să urineze asupra lui înainte de a-și lua banii înapoi.
În timp ce părăsesc hotelul, unul dintre tipii de burlaci se apropie de Nikki și cere un „rapid”. Apoi se descoperă că este un polițist sub acoperire și încearcă să-l aresteze pe Nikki. Acest lucru îl determină pe Guy să o salveze din nou și sunt prinși într-o goană de poliție. Cei patru reușesc să scape de polițiști, dar ajung să prăbușească mașina lui Guy. Continuă să fugă într-un autobuz.
Se întorc, epuizați, la casele lor dis-de-dimineață. Nikki îi mulțumește lui Guy angajându-l să-i proiecteze o casă și îi spune că „hardware-ul” îl va aștepta pentru următoarea rundă. Guy se așteaptă ca arestarea polițiștilor să fie la el acasă, dar se pare că mașina lui a fost găsită de „bărbați repo” și a fost trasă înainte ca polițiștii să o găsească.
Fiind bazate pe o poveste adevărată, creditele joacă peste scene care au avut loc de fapt.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Noaptea Amatorilor - Amateur Night (2016) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |