Un profesor - A Teacher (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 128 | Romantice
20
Aug
WEBRip 720p

Titlu Filmului Un profesor - A Teacher (2013)

Filmul începe cu Diana Watts ( Lindsay Burdge ), o profesoară de engleză din liceul din Texasul suburban. Într-o zi, după școală, Diana este la un bar cu colega ei de cameră, Sophia (Jennifer Prediger), care observă că Diana continuă să trimită mesaje text cuiva pe nume Eric. O întreabă șicant pe Diana cine este și cum l-a cunoscut, la care Diana îi răspunde pur și simplu cu un zâmbet viclean, „La școală”. Mai târziu, Diana este arătată așteptând în mașina ei. O altă mașină se ridică și Eric Tull ( Will Brittain ), unul dintre elevii ei, iese. Se urcă în mașina Dianei, unde fac sex înainte de a pleca separat.
În clasă, Diana și Eric încearcă să se comporte normal pentru a-și ascunde relația, în afară de aruncarea unor priviri reciproce și de a găsi timp după oră pentru a fi singuri. În timp ce Diana pare nervoasă uneori că cineva îi va prinde, ea pare să fie lovită de Eric și continuă să-l vadă.
Într-o zi, unii dintre ceilalți profesori o invită pe Diana să li se alăture la o băutură după școală, dar ea refuză, spunând că fratele ei este în oraș. Se dezvăluie că fratele ei i-a lăsat un mesaj vocal pentru a discuta despre mama lor și că „nu poate continua să evite acest lucru”. Îl întâlnește pe fratele ei, Hunter (Jonny Mars), dar imediat ce el aduce sănătatea în declin a mamei lor, Diana devine copleșită și pleacă.
Ceva mai târziu, Diana și Eric sunt în pat împreună când îi spune că este cea mai fericită de când a fost. Întorcându-se acasă, Diana și Sophia discută despre planurile lor pentru Ziua Recunoștinței. Sophia îi spune cu nerăbdare Dianei că vrea să o prezinte unor bărbați drăguți singuri, Rich (Cody Haltom) și Dan (Matthew Genitempo), la o petrecere. În timp ce Sophia vorbește, Diana intră în baie pentru a face o fotografie cu topless pentru a o trimite lui Eric. Mai târziu, ea participă la petrecere cu Sophia și îi întâlnește pe Rich și pe Dan, pe care îi consideră amândoi neinteresanți. Face o scuză pentru a părăsi petrecerea devreme.
După pauză de vacanță, Diana ia masa de prânz în salonul profesorului, când o colegă de învățătură pe nume Jessica (Julie Phillips) îi spune că o fotografie cu topless a unui student a fost în jurul școlii. În timp ce Jessica deplânge cât de neglijenți pot fi tinerii adolescenți, Diana își dă seama că fotografia pe care i-a trimis-o lui Eric ar putea fi răspândită la fel de ușor. Se întâlnește cu Eric după școală în parcare și îi cere să șteargă fotografia, ceea ce face. Eric se întâlnește cu ea cu altă ocazie și îi spune că o fată l-a rugat la dansul Sadie Hawkins . Diana devine gelos, dar Eric o asigură că nu înseamnă nimic și el merge doar cu această fată, așa că lucrurile nu par suspecte.
Mai târziu, Diana și Eric pleacă într-o escapadă de weekend la ferma familiei sale. A doua zi dimineață, în timp ce fac sex, maistrul fermei, James (Don Hampton), ajunge la proprietate și, observând mașina lui Eric, bate la ușă. Diana se grăbește să se ascundă în baie în timp ce Eric îi vorbește lui James. După ce James a plecat, Diana este vizibil zguduită și îl întreabă pe Eric nonșalant dacă James îi va spune tatălui său. Eric îi spune că nu este nimic de îngrijorat, dar, neasigurată, Diana îi subliniază că și-ar putea pierde slujba dacă vor fi aflați. Ea îi spune că ar trebui să pună relația în așteptare pentru o vreme și se duce la verandă pentru a fi singuri. Eric se alătură ei și încearcă să o seducă, devenind în cele din urmă aspră și agresivă. Îl îndepărtează supărat.
După ce s-au întors la școală, Diana îl întreabă pe Eric într-o zi dacă pot vorbi după ore. El vine la clasa ei, unde ea mărturisește că îi este dor de el și îl invită să vină mai târziu. În timpul conversației, Jessica intră în clasă și îi întrerupe accidental. Diana încearcă să o joace ca o întâlnire legată de școală.
Mai târziu, la ea acasă, Diana și Eric încep să facă sex atunci când începe să acționeze din ce în ce mai instabil. Ea trece de la alungarea lui, spunând că ceea ce fac ei este greșit, la a se agăța de el și a-l implora să rămână. Frustrat de comportamentul ei neregulat, Eric se năpustește în timp ce Sophia se întoarce acasă. Sophia urmărește șocată cum Diana o urmărește cu disperare pe Eric.
Diana urcă imediat în mașină și conduce spre casa lui Eric, unde stă afară în mașină. Când el nu îi primește apelurile, ea sună la telefonul fix al familiei sale. Tatăl lui Eric (Chris Doubek) răspunde și când o întreabă pe Eric, el îi spune că este târziu și, presupunând că este colegă de clasă, îi sfătuiește să vorbească cu el la școală a doua zi. Diana se furișează apoi la fereastra dormitorului lui Eric pentru a încerca să-l determine să vorbească cu ea. Eric pleacă cu afecțiune afară, unde îi spune cu rugăminte că pot „lucra prin asta” și că, din moment ce el va urma facultatea la Universitatea din Texas anul următor, ei pot „rămâne împreună”. Eric îi respinge avansurile și tatăl său iese afară să-l verifice, determinând Diana să fugă înapoi la mașina ei și să plece.
Se duce la un motel și, odată ce intră într-o cameră, își verifică mesageria vocală. Ea a primit un mesaj de la un membru al personalului de la școală, spunându-i că există o problemă cu unul dintre elevii ei, Eric Tull, al cărui tată este la școală, și este important să o sune imediat. Filmul se încheie cu Diana ghemuit pe pat, plângând în timp ce își dă seama de repercusiunile acțiunilor sale.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Un profesor - A Teacher (2013) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |