Young Adam - Tânărul Adam (2003)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 178 | Dragoste
18
Sep
BluRay 720p

Titlu Filmului Young Adam - Tânărul Adam (2003)

Filmul este plasat în Scoția în 1954. Tânărul drifter fără schimbări Joe Taylor lucrează la o barjă care operează de la Glasgow , pe râul Clyde , de-a lungul canalelor Forth și Clyde și Union Canals până la Edinburgh . Împarte locuințele înguste la bord cu operatorii săi, Les și Ella Gault, și cu tânărul lor fiu Jim. Într-o zi, Joe și Les trag corpul unei tinere, goale, cu excepția unui jupon , din apă. Prin flashback-uri , aflăm că Joe a cunoscut-o și scenele care implică relația sa cu lucrătoarea de birou Cathie Dimly sunt suprapuse cu cele stabilite în prezent.
După ce au găsit corpul lui Cathie, Joe și Les merg la un pub local pentru a juca darts. Joe îl lasă pe Les în urmă și se întoarce la șlep, unde Ella cedează avansurilor sale. Nedorind să-l deranjeze pe Jim adormit, cei doi se angajează în relații sexuale pe calea de tractare . Se dovedește a fi prima dintre numeroasele astfel de întâlniri de care se bucură ori de câte ori pot găsi câteva momente departe de Les.
În trecut, Joe o întâlnește pe Cathie pe o plajă și cei doi locuiesc în curând împreună. El aspiră să fie scriitor și își petrece zilele lovind o mașină de scris bătută în timp ce ea lucrează pentru a le sprijini. Joe începe să sufere de blocajul cronic al scriitorului și Cathie, nemulțumită de lipsa sa de productivitate, îl acuză că profită de ea. Într-un răspuns violent la cuvintele ei, Joe o umilește pe Cathie, o bate și o violează. Își împachetează lucrurile sărace și se mută. După ce și-a aruncat mașina de scris într-un canal, îl întâlnește pe Les, care îi oferă un loc de muncă pe șlep.
Les devine în cele din urmă conștientă de aventura Ella și Joe și se mută din barja care îi aparține, iar Ella și Joe se îndreaptă într-o relație mai serioasă. Când primește vestea cumnatul ei a murit, ea și Joe o vizitează pe sora ei Gwen și o invită să petreacă câteva săptămâni cu ei. Într-o seară, cu pretextul, Gwen ar dori să vadă un film, ea și Joe părăsesc șlepul și merg la un pub. După câteva băuturi, cei doi fac sex într-o alee.
În cele din urmă, dorința lui Ella de a se stabili în suburbii și supravegherea ei fără sens a activităților comerciale zilnice ale barjei au dus la amortizarea pasiunii odinioară nestăvilită în relația ei cu Joe, iar el se împachetează și pleacă.
În trecut, Joe și Cathie se reunesc pe malul apei și fac sex sub un camion parcat. Ea dezvăluie că este însărcinată în două luni cu copilul său și, când Joe începe să se îndepărteze cu nonșalanță, ea aleargă după el, se împiedică și cade în apă în timp ce este îmbrăcată doar în jupon. Joe nu face nicio mișcare pentru a o salva și, când ea nu reușește să iasă la suprafață, el intră în panică și fuge.
Trecutul și prezentul converg. Daniel Gordon, un instalator pe care Cathie îl văzuse în mod întâmplător, este arestat și judecat pentru crima ei, iar Joe petrece câteva zile în sala de judecată ascultând mărturia. Vinovat, el scrie o notă anonimă care îl absolvă pe Daniel de crimă și o lasă acolo unde o poate găsi un gardian al tribunalului. Nu are niciun efect asupra procedurilor, iar Daniel este găsit vinovat și condamnat la spânzurare. Nedorind să-și riște viața, Joe optează să nu mărturisească cum Cathie a murit cu adevărat și pleacă spre părți necunoscute.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Young Adam - Tânărul Adam (2003) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |