O plimbare pe lună - A Walk on the Moon (1999)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 44 | Romantice
08
Ian
WEBRip 720p

Titlu Filmului O plimbare pe lună - A Walk on the Moon (1999)

Pearl Kantrowitz ( Diane Lane ) și soțul ei , Marty ( Liev Schreiber ) sunt o clasa de mijloc inferior , evreu cuplu din New York , unde lucrează ca un reparator de televiziune. Filmul se deschide când cuplul și familia lor, inclusiv fiica lor adolescentă Alison ( Anna Paquin ), fiul lor tânăr Danny și mama lui Marty, Lillian ( Tovah Feldshuh ), pleacă în tabăra lor anuală de vară în Catskills la Dr. Fogler's Bungalows.
Fiind nevoit să stea la New York pentru muncă în timpul săptămânii, Marty își vede familia doar în weekend în tabără. Pearl se simte singură și izolată. Ea a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani și s-a căsătorit rapid cu Marty și simte că îi era dor să se bucure de tinerețe. Cu Marty absent, Pearl este atrasă de chipeșul și spiritul liber Walker Jerome ( Viggo Mortensen ). Între timp, Alison este neglijată. Ea trece singură prin pasaje adolescentine - prima ei menstruație , prima ei întâlnire și primul ei sărut, în timp ce dezvoltă o relație cu Ross Epstein, un băiat din tabără.
Marty nu poate vizita familia, deoarece trebuie să repare mai multe televizoare decât de obicei, deoarece clienții sunt nerăbdători să fie gata să vadă iminenta aterizare pe Lună . În timp ce întregul oraș sărbătorește plimbarea istorică pe Lună a lui Neil Armstrong , Pearl și Walker fac dragoste. Mama lui Marty, Lillian, află de aventură și încearcă să o convingă pe Pearl să o întrerupă. Dar aventura continuă atunci când Marty nu poate ajunge să vină în weekend din cauza blocajelor de trafic cauzate de uriașul festival de la Woodstock, care are loc la câțiva pași de colonia de bungalouri. Pearl merge la festival. Nu știe că Alison merge la fel de bine, cu Ross și prietenii ei, deși mama ei îi interzisese în mod explicit să facă acest lucru. Alison devine supărată după ce i-a văzut pe Pearl și pe Walker făcându-se cu LSD (acid).
Marty află de aventura soției sale și se confruntă cu Pearl. Alison se confruntă și cu mama ei într-o scenă emoționantă. Pearl este forțată să facă față dragostei ei pentru familia ei și dorinței ei conflictuale de libertate conjugală.
Pearl decide să rămână cu Marty și îi spune lui Walker că nu va pleca cu el. El spune că înțelege. Scena finală îi arată pe Pearl și Marty dansând împreună, mai întâi pe „ When You’re Smiling ” de Dean Martin și apoi pe „ Purple Haze ” de Jimi Hendrix , după ce Marty schimbă postul.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul O plimbare pe lună - A Walk on the Moon (1999) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |