Indecent Proposal - Propunere indecentă (1993)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 65 | Romantice
20
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Indecent Proposal - Propunere indecentă (1993)

David și Diana Murphy sunt căsătoriți cu iubiți de liceu, care locuiesc în California . Diana lucrează ca agent imobiliar, în timp ce David speră să se consolideze ca arhitect proiectându-și casa de vis. Cuplul investește tot ce are în proiectul lui David, achiziționând proprietăți pe malul mării în Santa Monica și începând construcția, dar recesiunea o lasă pe Diana fără case de vândut și pe David fără loc de muncă. Având nevoie disperată de 50.000 de dolari pentru a-și salva pământul de la recuperare, ei călătoresc la Las Vegas , hotărâți să câștige banii.

La un cazinou, Diana atrage atenția miliardarului John Gage, în timp ce David câștigă peste 25.000 de dolari la craps . Dezvoltând câștigurile lor, Diana îl asigură pe David că îl iubește indiferent de bani. A doua zi, pierd totul la ruletă ; părăsind cazinoul, observă o mulțime adunată pentru a-l urmări pe Gage jucând poker . Gage o roagă pe Diana să i se alăture pentru noroc, iar ea face un crap câștigător la pariul său de 1 milion de dolari. Drept mulțumire, Gage insistă să plătească pentru șederea Murphys, oferindu-le o suită luxoasă de hotel și o rochie pe care a văzut-o pe Diana admirând-o. După o seară plăcută împreună, Gage oferă cuplului un milion de dolari pentru a-i permite să petreacă o noapte cu Diana, dar ea și David refuză.

După o noapte nedormită, Murphys sunt de acord cu propunerea lui Gage, iar David ajunge la avocatul său, care pregătește un contract pentru aranjament. Lăsând-o pe Diana cu Gage, David are o schimbare de inimă și curse pentru a-i opri, dar ajunge chiar în momentul în care pleacă cu elicopterul. Gage o duce pe Diana la iahtul său privat și îi oferă șansa să anuleze afacerea lor și să se întoarcă la soțul ei dacă pierde o aruncare a monedei sale norocoase. El câștigă aruncarea, iar Diana petrece noaptea cu el.

De acord să uite incidentul, Murphys se întorc acasă și află că proprietatea lor a fost blocată și revândută. Învins de gelozie, David o acuză pe Diana că a continuat să o vadă pe Gage după ce și-a găsit cartea de vizită în portofel, despre care ea neagă să știe. Descoperind că Gage a fost cel care și-a cumpărat terenul, Diana îl înfruntă supărat și respinge încercările sale de a o urmări. Când ea îl informează pe David, tensiunea lor atinge un punct de rupere și se separă; Diana îi spune mai târziu să păstreze toți banii.

Săptămâni mai târziu, Gage o vizitează pe Diana la serviciu și își reînnoiește avansurile. Inițial rezistentă, ea acceptă în cele din urmă să petreacă timp cu el, iar între ei se dezvoltă o poveste de dragoste. Bântuit de amintirile fericite ale soției sale, David lovește fundul, ducând la o confruntare publică cu Gage și Diana. Își trage viața la loc și găsește o poziție didactică, iar Diana solicită divorțul. Găsind-o la o grădină zoologică cu Gage, David donează întregul milion de dolari într-o licitație de caritate, apoi își face pace cu Diana și le semnează actele de divorț.

Dându-și seama că Diana nu-l va iubi niciodată așa cum își iubește soțul, Gage o minte că este doar ultimul membru al „clubului său de milioane de dolari” de femei. Văzând prin înșelăciunea lui, ea încheie cu recunoștință relația lor; înainte de a se despărți, el îi dă monedei sale norocoase, care se dovedește a fi dublă. Diana se întoarce la debarcader unde David i-a propus cu șapte ani mai devreme, găsindu-l acolo. Repetând declarația lor unică de dragoste, își dau mâna.

Filmul a fost nominalizat la BMI Film & TV Awards 1994, Golden Screen, Germany 1993, MTV Movie + TV Awards 1994, Razzie Awards 1994, The Stinkers Bad Movie Awards 1993 și la Yoga Awards 1994.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Indecent Proposal - Propunere indecentă (1993) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |